Čo s pretrvávajúcaou bolesťou po úraze v nohe?

monao
22. máj 2019

Ahoj chcela by som poprosiť o radu.
Pred mesiacom som zle dostúpila a to tak že som si vyvalila nohu a dostúpila nie na chodidlo ale členok.
Velmi mi to opuchlo a o pár dní odpuchlo no už je tomu mesiac a bolesť pri chôdzi nepocitujem, ale pri otáčaní do strán dosť výrazne.
Viete o čo môže ísť ? Lebo takto dlho mi to nikdy nepretrvávalo pri nejakom zranení. Myslíte, že by som mala navštíviť doktora alebo poznáte aj iné riešenia prosím ?

lubina
22. máj 2019

@monao no je to uz dost dlho, takze podla mna lekar a budes vediet na isto, co sa deje..

sissy27
22. máj 2019

@monao pravdepodobne potrhané väzivá. Môžeš si to bandážovať, krémovať nejakým gelom alebo krémom z lekárne (z prírodných napr. kostihoj, alebo potom nejaký voltaren a podobne, v lekárni ti poradia). Prípadne si zisti nejaké rehabilitácie. K dr. ísť môžeš a pýtať sa na mri, aby sa zistil rozsah poškodenia, ale inak ti s tým veľa nespraví.
Mňa vyvrtnutý členok bolel 4 mesiace tak, že som nevedela ani chodiť. A ešte aj po vyše troch rokoch ho stále občas cítim.

zeytin
22. máj 2019

Mala som vyron, clenok bolel riadne 4 mesiace!!!

puticka7
22. máj 2019

ako moze to byt aj pocasim, no je pravda, ze pri vyrone sa vie bolest po case znova objavit a trocha cloveka potrapit. tak podla mna by si dobre spravila, ak by si znova zasla k lekarovi a povedala mu, ze ta to proste stale boli

williamska1
22. máj 2019

@monao také podráždenie trvá aj pol roka kým sa úplne rozpohybuje chodievaj plávať a cvič na tu nohu, keď je v záťaži tak fixuj elasťákom 🙂

monao
autor
22. máj 2019

Ďakujem krásne pomohli ste mi 🙂

zuzkaz91
14. jún 2019

@monao no ako máš to lepšie?? Bola si u dr? Mne sa to stalo v tehu,na schodoch ,išla som na pohotovost a tam poslali na rengen,ale nakoniec som ho nedala urobiť lebo to ohrozuje dieťa.Ja už som od vtedy 4mesiace a tiež neviem do niektorých uhlov vytočiť poriadne nohu.