Zdravím vás.
Chytila ma pred 2 mesiacmi klasická choroba hrdlo, sople, kasel….taka klasika nic nezvyčajne u mna. A vsak kašľa sa odvtedy nejdem zbaviť. Zjedol som vsetky mozno sirupy a kvapky co mi odporučili v lekárni, domáci cibuľový sirup no kasel neprestáva. Tak mi lekár predpísal aj antibiotiká a vsak žiadna zmena. Nerozumiem tomu uz…na rengene som síce nebol ale ked mi nepomohli uz ani ATB co visc mi este môžu dat? Vďaka za skusenosti
@danielahamar co vedia zistiť z krvi napr?
Bola som na tom rovnako, 2mesiace vkuse sople, kasel. 2x atb a nic, vytery ciste. Uz mi chceli dat 3.atb, ze ak nepomoze na krv,no odchadzali sme k moru, tak som ich uz nebrala. Az more mi pomohlo!
No po 3tyzdnoch som naspat, opat chora (pravdepodobne z klimy v praci). Drzim palce!
To je zapal dutin. ATB ti dali podla K+C?
Na kasel: teplé mlieko s maslom
Dajte si zobrat krv na protilatky candidy. Ta sa sprava rovnako ako bacil ked sa premnozi. Treba liecit.
@palculienka40
@marcellka32
@nikushka8
Dakujem 🙏🏻
@dadis to by aj sedelo mávam problémy aj s dutinami..chvíľu kľud a chvíľu bolia…a fu ohľadom tých atb veru neviem
Ja som mala 2 mesiace problem a zo zaciatku asi mesiac silne bolesti hrdla a potom druhy mesiac zadna nadcha so zatekajucimi zelenymi gucami soplov. Vysiel mi hemofyl a po atb bol prec a odvtedy super.
Robili ti vyber z nosa na kultivaciu a citlivost? Atb ti predpisali podla vysledku
Bola chyba, ze ti lekar predpisal atb naslepo.
Chlamýdie?
Nemôžeš to mat alergiu?? Ja som mala toto isté a výsledok bola alergia na pele (doteraz som na alergiu nikdy netrpela)
@petracandle to skor asi nie lebo som aj celkovo chory
@mnamko ako tak o tom čítam mozno aj ano
Nech vám zoberu krv, najlepšie na infekčnom
No a? Veď neliečená alergia vedia k teplotám, zápalom priedušiek atď ako sa stalo aj mne
Daj si vysetrit krv, teraz je vela plucnych chlamidii a mykoplaziem a na to treba kvalitny rozbor krvi. Za dlhotrvajucim kaslom moze byt prave toto a len niektore antibiotika na ro zaberaju a beru sa 2-3 tyzdne 😇
Krv a výter a rtg