Existuje niečo na nespavosť? Skúšala som už od čajov, cez kakao, pozeranie tv do 23tej až po prírodné tablety, ale už pol roka sa jednoducho po polnoci zobudím a koniec. Už nezažmúrim oka, len polihujem, snažím sa zaspať ale nič. Tabletkou na spanie sa nechcem ládovať, predsa len je to závislosť a spánok by mal byť prirodzený. Existuje niečo na tento problém?
@maruska24 mozno treba hladat hlbsie kde je problem .... nemas neake problemy ... zdravotne ... akekolvek ... a inak su aj tabletky na spanie ktore su na prirodnej baze a neublizia ti ...
skus homeopatiu, existuje taky sirup - spytaj sa v lekarni.
a vecer ist na dlhsiu prechadzku/na cerstvy vzduch nepomoze?
trapi Ta nieco v noci, co premyslas?
@maruska24 ahoj,celkom ťa chápem,ale u mňa je to ináč...večer nie a nie zaspať,nech som už vyskúšaľa čokoľvek,aby som išla spať v normálnu hodinu,nejde to...tak pozerám telku aj do druhej,tretej rána...niekedy si pospím dlhšie,ale keďže mám malé dieťa,tak o deviatej som už hore...moja doktorka tvrdí,že mám obrátený rytmus a je to spojené aj s tým,že som sledovaná na endokrinológii na ochorenie štítnej žľazy a tá si teda robí čo chce...
u mna pomaha eukasol a tymianovy alebo levandulovy krem od justu. skvelo ukludnuju....
@kukucka1979 čo je to eukasol, to počujem po prvý krát.
no asi fakt začnem behať, len čo zmizne sneh tak to vyskúšam. A keď to nepomôže, tak asi zájdem za doktorkou, či nemám niečo s tou štítnou žlazou, alebo dačo také 😒
Ja trpim nespavostou už niekoľko rokov a zatial mi nic a nikto nepomohol a to som toho vyskúšala naozaj veľa!
@maruska24 eukasol je sprej, ktory streknes do priestoru miestnosti a super eukalyptovo vonia. nielen ukludni, ale je skvely aj pri liecbe nadchy a na nicenie bakterii v ovzdusi. urcite odporucam.
@maruska24 a kedy prosím ťa chodíš spať a kedy vstávaš, keď si sa pokúšala "až" do 23hod pozerať telku a nepomohlo? mne sa pred 23hod ani nepodarí dostať do postele aj bez telky... asi máš málo aktivít a neunavíš sa za celý deň, inak si to neviem vysvetliť, môj deň keby mal 30 hod tak konečne by som možno stihla všetko čo by som rada a snáď aj s 8hod spánkom 😝