Čo s nechtom, ktorý sa mi neustále láme?

25. okt 2023

Nemáme tu nejaké nechtárky? 🙈 Som nešťastná z toho, že už asi rok a pol mám jeden jediný necht kratulinky až ku koži, pretože sa mi neustále láme v jednom mieste…Stále si ho odstrihnem a opilníkujem až na úplne krátky, ale akonáhle začne rásť, zasa sa zlomí na rovnakom mieste. Vyhľadala som aj 2 profi manikérky, ktoré mi povedali, že sa to tak bude zrejme robiť už stále 🙄 upravili mi ich a samozrejme po 2 týždňoch sa to stalo zas…to fakt neexistuje nejaké riešenie? Pomôžte baby prosím 🙏

A nie, žiadne vitamíny, minerály mi nechýbajú, už som kvoli tomu nechtu pochodila všetko🙈

kvetinka75
25. okt 2023

mám podobný problém a neviem tiež čo s tým, dorastie do určite j dlžky a rup na tom istom mieste sa rozštiepi a môžem strihať

eva_eva
25. okt 2023

Ako odôvodnili to, keď povedali, že to bude robiť nechtík zrejme stále?

isis234
25. okt 2023

Mne pomohol rýchloschnúci vrchný lak na nechty.. potom do dlhšej dobe mali v ponuke Posilňujúci lak na nechty The ONE Expert Care. z ORIFLAMe Sú v akcii v katalogu č. 15 do 30.10. Isto máš vo svojom okolí kto nakupuje. Veľmi dávno sme s kamoškou posilnili nechty tým, že sme do polovice vymačkaného citornu vložili prsty. Neštípalo to a posilnilo

kvetinka75
25. okt 2023

@isis234 mne nič nepomohlo. Ani spevňujúce ani posilňujúce, ani rôzne oleje, nič. 1 sa mi stále zlomí a stále na tom istom mieste.

xeonela
25. okt 2023

mne velmi pomohlo, ked som zacala brat zinok. takto vyzivove doplnky velmi nezvyknem brat, ale tomuto som akosi neodolala, lebo tiez sa mi hrozne lamali a ozaj je to ucinne 🙂 ale tak ked pises, ze toto ti nechyba, tak potom ozaj netusim, az teraz to tam vidim na konci, prepac 😀 ☹

vakatko
25. okt 2023

Asi máš napadnutý necht Pliesňou, môže pomôcť Tea Tree olej alebo Oregánový olej, Info o olejoch na Google, Kúpiš v Lekárni.
Skús si vyčistiť črevá od Pliesní a Parazitov. Info na Google. Robím očistu 2x ročne.
Problém je vo vnútri tela, oslabená Imunita?? Telo nedokáže absorbovať minerály a vitamíny.
Posilni imunitu Probiotikami a vitamínom C. Céčko zlepšuje vstrebávanie minerálov a vitamínov 🙂 Zlepší sa ti kvalita nechtov, vlasov, kože .....
Na nechty je dobrý aj kúpeľ v Epsomskej soli, čistí a Detoxikuje telo.

simsalabim
25. okt 2023

Plesen moze sposobovat krehkost.

moonlight1210
25. okt 2023

Mne toto robil necht na ukazovaku a nakoniec to sposobovala manikura. Hoci presne ta ista dalsim nechtom nevadila. Ked som istu dobu nechala ten necht na pokoji, neupravovala ani kozticku na tej strane, pilnikom upravovala tu stranu len velmi opatrne, tak sa prestal lamat. (A kupila som skleneny pilnik Nano File - kupila som na skusku v Teta drogerii a uz ostala len pri tomto type. Ale pilnikovat len bezne, nie cely povrch, hoci tieto pilniky sluzia aj na vyhladzovanie povrchu, ale moje nechty by toto by nezniesli).

No akonahle na tej strane nechtu pri manikure co len pritlacim na lozko, tak ked to miesto dorastie na tu uroven, kde sa necht zvykol lamat, hned sa tam nastiepi. Takze jeho uprava je vzdy najnarocnejsia.

isis234
25. okt 2023

Palec. Orgány: žalúdok a slezina. Emócie: úzkosť, depresia. ...
Ukazovák. Orgány: obličky a močový mechúr. ...
Prostredník. Orgány: pečeň a žlčník. ...
Prstenník. Orgány: pľúca a hrubé črevo. ...
Malíček. Orgány: srdce a tenké črevo.

isis234
25. okt 2023

Nejde mi sem preposlať z inej stránky.. napíš mi IP

tahomi
25. okt 2023

Velmi pravdepodobne mas ten nechet napadnuty plesnou, treba preliecit

autor
25. okt 2023

Ďakujem veľmi pekne baby, vyskúšam preliečiť pleseň a uvidíme 🙏

euka210
25. okt 2023

Ja som take mala pocat 3.tehu s palcom...v strede sa mi lamal...tiez to dlho trvalo a obcas sa to este stane. Ja by som povedala ze nieck telu chyba. Ja som si lakovala bezfarebnym lakom, aby bol pevnejsi.