Ahojte zeny prepadlo ma uplne zufalarvo. O zuby sa staram pravidelne no napriek tomu sa mi z horneho zuba odlomila viac ako polovica na nestastie z predu ked si natiahnem pery tak to vidno. Z predu ostal ostry spic a do lica z vnutornej strany mi to zaskrabuje a dost mi to zavadzia. Jedla som tycinky nic som necitila len zrazu som si skrabla jazyk. Odlomenie som necitila a necitim ziadnu bolest. Ani pri jedeni. Co myslite sa da sa to opravit ci musi ist ten zub cely von? On sa uz bude postupne lamat a bojim sa aj bolesti po case. Co mi s nim moze zubarka urobit a kolko by to vlastne stalo? Dakujem za kazdu radu. Nemam casu ist do zubarky az ked o tyzden nemozem ostat z prace doma. :(
@sunny8 zabrúsi ti ostré hrany a dorobí ti to - najlacnejšia varianta je dorobiť to materiálom, z ktorého sa robia plomby... dcéra to tak má už pár rokov, drží to dobre, platila som za to okolo 20-30€ a je to hotové rýchlo, myslím, že tú polhodinku z práce chýbať môžeš...
určite je viac možností ako to riešiť, to už ti povie zubár aj podľa stavu chrupu. Ale určite by som s tým nečakala týždeň...
Mne sa to stalo na silvestra, tiez som myslela ze pojde von ale zubar mi ho spravil asi za 20 minut , na nerozoznanie od praveho, hlavne je aby ti ho mal na co dorobit
A cena bola asi 30 eur, presne uz neviem
Dakujem zeny som potesena ze sa to da zachranit aj cena je prijatelna🙂
Zubár Ti ho dorobí... nie je to nič bolestivé. Čím skôr tým lepšie a cenu si určuje každá ordinácia.