Čo s mojím nechtom na nohe?

moly09
13. jún 2022

Ahojte prosím vás poraďte mi ideme na oslavu o mesiac ale môj necht na nohe je v takom stave že katastrofa 😭 dá sa niekde upraviť aby vyzeral normálne ?

terezka2911
13. jún 2022

Jasne, treba ist na pedikuru.

terezka2911
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simsalabim
13. jún 2022

No aj na kozne podla mna, zda sa mi, ze tam mas mykozu.

andreakg
13. jún 2022

@moly09 nájdi vo svojom okolí pedikúru,kde ti urobia protetiku nechtu,treba nechet zbrúsiť,a dá sa pekne gélom urobiť, samozrejme treba aj antimykotiká k tomu,ale to ti už pedikérka povie.

mima1
13. jún 2022

To si si nechala pekne daleko zajst… ale urob co radia vyssie doma toto nevyliecis

viestta
13. jún 2022

Mas tam ukážkovu zanedbanu mykozu. Keď to hneď zajtra začneš liecit, tak budúce leto už budeš mať normálny nechet, o mesiac určite nie.

elenka.k
13. jún 2022

to nedáš za mesiac, nalep si na svadbu umelý, ostatné namaľuj podľa toho,
potom hneď liečiť k dr.

micusa2222
13. jún 2022

@moly09 a to ti nevadilo, že máš v takom hroznom stave necht , až teraz ?k eby si nešla na oslavu, ani to neriešiš , či ?

pukina
13. jún 2022

Neliecis sa na psoriazu? Moj muz ma take nechty na nohach, pochodil s tym uz xy koznych lekarov, nema to ziadnu mykozu, dostal milion masticiek a tinktur a kadecoho a nepomohlo mu nic. Vysledna sprava od lekara = velmi malo % pripadov psoriazy sa prejavuje aj takto na nechtoch.

nikpa
13. jún 2022

@moly09 do mesiaca tak jedine dole aj s celým palcom. To sa ti skôr zahojí ako toto 🙈 nechápem čo si robila doteraz, ešte že ideš na oslavu lebo by si si to nechala asi načisto odhnit

moly09
autor
13. jún 2022

Bola som u kožnej dala mi mastičky ... necht mi odpadol toto mi rastie nový ale vyzerá aj tak hrozne ... mala som zapálené nechtové lôžko

simsalabim
13. jún 2022

@moly09 podla mna treba celkove antimykotika, klasicku pulznu liecbu. Masticky tu uz nepomozu....

carmenuska
13. jún 2022

@moly09 aj moj muž mal taký.Zo zápalu.Nie je pravda,že to je len mykóza.Robi sa to aj po traume,uraze. Museli mu ho strhnúť.Rastie mu už rok nový a je taký istý.Dr.povedal,že niekedy treba strhnúť 2-3 x,kým začne rásť normálny. Ako tak citam,zas sama doktorka tu je povýšenecka.Daj si topánky s uzavretou špičkou a holou patou.

moly09
autor
13. jún 2022

@carmenuska budem musieť niečo vymyslieť 😞

moly09
autor
13. jún 2022

@micusa2222 samozrejme že to riešim bola som u lekárky ako som spomínala ale necht vyzerá hrozne ...