Čo s metličkovymi žilkami?

korytnacka7
21. júl 2018

Mala ich stara mama, mama i ja. Vidim ich uz na 7rocnej dcere. Nijak nam nezhorsuju kvalitu zivota, cisto esteticky problem, ktory si hned kazdy vsimne. Hlavne teraz v lete. Nasla som na trhu 2 vyrobky, rovnako moznosti laseroveho zakroku na cievnom, ci na dakych sukromnych klinikach. Mate niektora skusenosti s tymi kremami alebo skusali ste niektora laserovy zakrok? Dakujem za rady.

sardinka32
21. júl 2018

@korytnacka7 Ja som mala zilky, dost vyrazne na tvari, konrektne pri koreni nosa...bola som trikrat na laserovom zakroku a po poslednom raze sa mi do cca 3 tyzdnov vratili spat. Uz zacinam mat pocit, ze ak ma na to clovek nábeh, ani laser nepomoze. Pre mna vyhodene peniaze. Mam aj na nohach, tiez som zdedila po mame, ale po skusenostiach ktore mam, by laser bol zbytocny.

guliver19
21. júl 2018

Ahoj ja son bola pred par dnami vo zvolene odstranit si yake metlicky na nohach. Zakrok bol konbinovany cize laser a plus mi vstrekli aj trkutinu do tych ziliek na ich odstranenie. Je to nejaka nova metoda. Zatial mam len modriny po v pi ch och ihli a po zilkach ani stopy tak dufam ze to tak zostane.

korytnacka7
autor
21. júl 2018

@sardinka32 Na foto je bocna strana stehna...Tiez sa obavam, ze by to boli vyhodene peniaze, ked to je niekolkogeneracne dedicstvo... napis o par tyzdnov, ako sa to vyvija 🙂 Dakujem

hettinka
21. júl 2018

@korytnacka7 krémy a laser veľa nepomôžu. Moja mama to má, dávala si to nejako sklerotizovat v nemocnici. Laser pomohol len na tie najslabšie a na tvári. No je to náročné aj finančne, aj treba nosiť na kompresiu pančuchy.

andyka321
28. júl 2018

@korytnacka7 citala som recenzie na cyprusovy olej. Daj do googlu vraj je to najspolahlivejsi sposob.

dastana
6. aug 2018

@korytnacka7 poznám na to skvelú prírodnú kozmetiku... overené...rada pomôžem... napíš mi správu na Facebooku Eva TD

daschka
27. feb 2019

@guliver19 ahoj prosím ťa môžeš mi poradiť čo sa týka odstránenia metlickovych ziliek na nohách?...ako si spokojná čítala som že si bola na zákrok ešte v júli...a vo Zvolene u koho prosím?...ďakujem 😉

ejmy113
28. máj 2019

@guliver19 Dobry den, chcem sa opytat ako ste boli spokojna so zakrokom vo zvolene. ďakujem

jakubjakovae
15. júl 2020

@korytnacka7 boli ste niekde na zakroku? Tiez mám stehna plne metličiek...rada by som sa ich zbavila