Je možné, aby boli hemeroidy na pošve..??Objavila som si na vrchu v miestach na holenie také menšie vyrážky...daju sa vytlačiť, vyjde niečo biele a stale dookola..čo to môže byť?? neviete mi poradiť??
poradím: kvalitnejšiu žiletku, dôkladnejšiu dezinfekciu po holení alebo vôbec neholiť a ostať "na prírodno" 😉 😝 😀 😀 😀
takže pozrite si nick karina123, v októbri sa pýta na antikoncepciu lebo ešte nechcú dieťa a v novembri má zrazu 3 mesačnú dcérku ktorej idú zúbky... asi toľko...
@amadora mozno to myslela tak ze nechce druhe babatko to ta nenapadlo kludne moze mat dceru v nov.3mesacnu a zaujíma sa o atk. lebo nechce druhe
ježiši 😀
nehľadajte za všetkým len uchylaka v trenkách za počítačom, aj ked je to bežné....ale odpoved na takuto otazku nie je nič osobne takže nech je za počítačom ktokolkvek, može vediet že hemeroidy to nie sú, a ak si robí srandu, tak aspon vie, že vieme čo su zapalene vlasové vačky.....
nie som žiadna lekárka tak neviem rozoznať čo je čo...a ako píše @katecameron mám dieťa a dalšie nechcem...
ked sa niekomu nepáči tak nemusí ani reagovať a zaťažovať sa..ale za dobre nazory dakujem
a nemôžme dostať fotku? 😀 (žartujem...skor nez niekomu zo mna vstanu vlasy )
Potrebovala by som poradit nasla som si take ako male vyrazky na posve.Vytlacit sa nedaju a lapisovu tycinku nemozem pouzit lebo som tehu.uz sa mi raz objavili a tycinkou som ich odstranila(dala mi ju gynekologicka).moze to byt zo sprchoveho gelu na intimnu hygienu presnejsie znacka cien - lidl???pohlavny styk ani nemavame uz pomali od maja.a priatel ma na 100% nepodvadza takze neviem odkial by som to mohla chytit.dr. mi povedal ze to su bakterie ci take daco.ale nechodim na kupaliska ani nic take.
Mam na posve virazky ktore ma straane svrbia. Co s tim mam robit ?
Mam 18 rokou ale. Je to vazne alebo nie ?
Cudujem sa ze tu neni foto tych vyraziek 😂😂
Ahoj moze to byt holenim. Skus pri kazdom holeni pouzivat novu ziletku a a dostatok hygieny....na intimnu hygienu si kup laktacid..
Ahojte baby na malých pyskoch som si našla vyrazku nieco ako akné neboli to ale dá sa vytlacit neviete mi prosím poradit co to môže byt
tak toto hemoroidy urcite nie su... najprv si precitaj, co to hemoroidy su
toto, co popisujes, mozu byt len zapalene vlasove vacky, to sa obcas stava, a daju sa vytlacit asi tak, ako akne..