Čo robiť s vyrážkami na pošve?

karina123
7. dec 2011

Je možné, aby boli hemeroidy na pošve..??Objavila som si na vrchu v miestach na holenie také menšie vyrážky...daju sa vytlačiť, vyjde niečo biele a stale dookola..čo to môže byť?? neviete mi poradiť??

grettka
7. dec 2011

tak toto hemoroidy urcite nie su... najprv si precitaj, co to hemoroidy su
toto, co popisujes, mozu byt len zapalene vlasove vacky, to sa obcas stava, a daju sa vytlacit asi tak, ako akne..

usacek79
7. dec 2011

@karina123 nie, to nie su hemoroidy na 100%, tie su len v analnej oblasti a rozhodne sa nedaju vytlacit, nie su to ziadne vyrazky 🙂 presne ako pise grettka, to tvoje su normalne vyrazky, ake sa robia aj na tvari - zapaluju sa zrejme korienky chlpkov..

bodka70
7. dec 2011

poradím: kvalitnejšiu žiletku, dôkladnejšiu dezinfekciu po holení alebo vôbec neholiť a ostať "na prírodno" 😉 😝 😀 😀 😀

amadora
7. dec 2011

takže pozrite si nick karina123, v októbri sa pýta na antikoncepciu lebo ešte nechcú dieťa a v novembri má zrazu 3 mesačnú dcérku ktorej idú zúbky... asi toľko...

mataharyy
7. dec 2011

@bodka70 Jo mě se to stalo když jsem to vzala proti srsti, že se mi zanítil chlup a teda nic moc příjemné, ale jak rychle jsem se poučila 😅
@amadora však je to jedno, nepomůže jí, pomůže jiné 😉

katecameron
7. dec 2011

@amadora mozno to myslela tak ze nechce druhe babatko to ta nenapadlo kludne moze mat dceru v nov.3mesacnu a zaujíma sa o atk. lebo nechce druhe

amadora
7. dec 2011

@mataharyy hej len si evidentne len niekto robí prdel a admini by to mali stopnúť

mataharyy
7. dec 2011

@amadora tohle je jedna z diskusí která neublíží, ať jí založí kdokoliv 😉

terrs
7. dec 2011

ježiši 😀

opicamartyna
7. dec 2011

nehľadajte za všetkým len uchylaka v trenkách za počítačom, aj ked je to bežné....ale odpoved na takuto otazku nie je nič osobne takže nech je za počítačom ktokolkvek, može vediet že hemeroidy to nie sú, a ak si robí srandu, tak aspon vie, že vieme čo su zapalene vlasové vačky.....

karina123
autor
7. dec 2011

nie som žiadna lekárka tak neviem rozoznať čo je čo...a ako píše @katecameron mám dieťa a dalšie nechcem...
ked sa niekomu nepáči tak nemusí ani reagovať a zaťažovať sa..ale za dobre nazory dakujem

sisaha
7. dec 2011

a nemôžme dostať fotku? 😀 (žartujem...skor nez niekomu zo mna vstanu vlasy )

mamabiba
9. dec 2011

@karina123 tie vyrážky..úplne normálna a bežná vec..zapálený vačok chĺpku. Čo sa týka antikoncepcie, ja mám 4 mesačnú dcérku a užívam Cerazette. Mliečko sa mi nezmenilo, kojím úplne normálne ďalej.

mizu89
29. sep 2014

Potrebovala by som poradit nasla som si take ako male vyrazky na posve.Vytlacit sa nedaju a lapisovu tycinku nemozem pouzit lebo som tehu.uz sa mi raz objavili a tycinkou som ich odstranila(dala mi ju gynekologicka).moze to byt zo sprchoveho gelu na intimnu hygienu presnejsie znacka cien - lidl???pohlavny styk ani nemavame uz pomali od maja.a priatel ma na 100% nepodvadza takze neviem odkial by som to mohla chytit.dr. mi povedal ze to su bakterie ci take daco.ale nechodim na kupaliska ani nic take.

vubo
22. jún 2016

Mam na posve virazky ktore ma straane svrbia. Co s tim mam robit ?

evittam
22. jún 2016

@vubo Koľko máš rokov? Začínajú prázdniny?! Čo takto ísť k lekárovi......nech sa ti na to pozrie.

vubo
22. jún 2016

Mam 18 rokou ale. Je to vazne alebo nie ?

moni244
22. jún 2016

@vubo velmi zle, navsteva lekara uz bude zbytocna ☹

evittam
22. jún 2016

@vubo Fakt dievča sa uvedom a čo si ty myslíš, že my tu máme vešteckú guľu alebo čo? Nechceš tu náhodou dať aj fotku ako to vyzerá?! Toto patrí k lekárovi a nie na nejaké fórum. Nezabudni sa ešte pre istotu spýtať aj na FB a podobne..... 🙄

vubo
22. jún 2016

@evittam neviem co si o sebe myslis ale ja som sa normalne pitala

evittam
22. jún 2016

@vubo Veď ja ti normálne odpovedám. Čo čakáš za odpoveď na podobnú otázku?! Kto má vedieť čo máš za vyrážky na svojej.....?! Sa fakt trošku zamysli a hlavne trošku dosť si uprav pravopis ak je to ešte možné......
A čo si o sebe myslím - len to najlepšie. 🙂

tobnuf
22. jún 2016

Cudujem sa ze tu neni foto tych vyraziek 😂😂

roseania
22. jún 2016

@vubo Pridaj sa do tejto skupiny, tam sa riešia všelijaké zdravotné problémy, aj intímne : Ženské problémy: Rady, tipy, triky

ivanusko
28. jún 2016

Ahoj moze to byt holenim. Skus pri kazdom holeni pouzivat novu ziletku a a dostatok hygieny....na intimnu hygienu si kup laktacid..

lenka10999
25. apr 2019

Ahojte baby na malých pyskoch som si našla vyrazku nieco ako akné neboli to ale dá sa vytlacit neviete mi prosím poradit co to môže byt