ahojte,
neviete poradit,co zabera pri ckani????velmi casto sa mi cka a nie je to len kratka zalezitost....dik za rady
certisko ja si vzdy dam lyzicku kr.cukru a hned zapijem vodou a chrumem 😅 hned mi to prejde-vzdy 😉
este som pocula aj citron 😉
no,len mne to nejako uz nepomaha....niekedy mi to ako tak zabralo...ale teraz uz nie je....moze to mat nejaky suvis aj so srdcom?
zadrzat dych a 3x prehltnut sliny 😵
a co treba urobit s tym citronom?
😀 ... no mne napada len ze: vytlacit 😉
pomaha, ked sa niecoho zlaknes 😀 ale vazne, popros niekoho, nech ta vzdy nenapadne nastrasi 😉
napit sa vody za sebou 8 velkych glgov, vzdy to zabralo 😀
no pokud je to to, co myslím 😀
prý ocet na kostku cukru - ale to musí být hnus
ale já zadržuju dech na pár minut
na par minut...to ses dobrej 😅
no po pranayamě se to dá dát přes 4 minuty :D
to dokáže každý
ale nevím, co na škytavku ... čertisko, asi na tebe pořád někdo vzpomíná (lidi se naotravujou, co? :D )
Ja som tiez uz od malicka velka ckacka 🙂 heh Na mna nezabera nic,ziadne pitie vody, ziadne zdrziavanie dychu,zmena chuti.
Jedine co zabera je,na to nemysliet a sustredit sa na nieco ine. Potom sa spamatam a rozmyslam ze uz neckam.
ste podarene a diky za rady...uvidime,ked sa bude ckat...ci nieco aj pomoze...🙂
11 glgov vody...ked aj malinkých...ale 11 zaručene prestaneš čkať
další tip - napít se vzhůru nohama 🙂 Realizovat se to dá tak, že si "napustíš" vodu (nebo něco jinýho) do pusy, předkloníš se, abys měla hlavu cca ve výši kolen a začneš po malých douškách polykat. Poprvé se sice možná málem utopíš, ale pak už získáš cvik 😉
eltera: pri tom stalom ckani....by istotne clovek nabral cvik... 🙂
Co pomáhá mě: zhluboka se nadechnout a naráz vypít skleničku vody (při tom pití nijak nedýchat) 😉
Eliterin trik funguje! Ja to tiež používam.
Zvednout ruku jako když se hlásíš ve škole a napít se ( stále mít u toho tu druhou ruku nahoře), stačí malá skenička vody a až dopiješ , tak za chvilku dát ruku dolu.
Zatím to skoro všem zabralo. 🙂
vzdyt je to srandovni 😀 ja s emanzelovi pokazde smeju jak heka jak osel 😀 a on me
a co při cikání robit?
😀
Mám naprosto zaručenou radu, akorát je blbý, že musíte někoho požádat o pomoc: takže zaručeně funguje, když pijete vodu hlubokými doušky, fór je ale v tom, že si musíte ucpat nos a někdo vám musí ucpat obě uši. Zatím se mi nestalo, aby to nezabralo. Možná složitější, ale stoprocentně účinné.
martimarti: toto je podarene... 🙂
mne pomohlo ta lyzicka kr. cukru a zapit vodou hned sa mi prestalo čkat 😉
Prehltni parkrat sliny bez toho aby si zavrela ústa !! To je od doktorky odporucane 💜
Tak mne zaberie cukor do úst zapiť minimom vody ale fakt že len trocha aby sa dal ten cukor prehltnúť...niekedy to nezaberie hneď a keď silno čkam tak na 3 krát zaberie procedúra ale zaberie vždy....to je pre mňa jediná záchrana....
mne vzdy radila starka,dychaj z hlboka-bruchom,
zadrz dych,
napi sa vody...