Ahojte, čo robiť ak som vyčerpaná? Aj fyzicky, aj psychicky. V poslednej dobe už ledva vstávam do práce a musím sa strašne namáhať aby som po práci robila aj niečo iné okrem spánku ale ani ten spánok mi nepomôže. Boli sme aj na dovolenke, bolo to nejaký čas lepšie ale vrátilo sa to.
Neviem či za to môže práca.. To, že ma nenapĺňa a nevidím (okrem peniažkov samozrejme) iný dôvod tam chodiť a áno, peniaze sú dôležité, no ja som vždy hľadala vo veciach hlbší zmysel.
Zmena práce
Cvičiť, každý deň ísť na prechádzku aj keď sa ti nechce. Piť veľa vody, ovocia, a asi aj zmena práce.
..určite pridať fyzickú aktivitu - prechádzky, cvičenie, bicykel, vyčistiť si hlavu a životná energia sa vráti
Očista tela a črevnej mikroflóry + Pohyb na čerstvom vzduchu.
Urcite oddychuj ked to organizmus tak citi. Fajn by boli aj tie uz spominane odbery krvi. A ak mas moznost robit aspon jednodnove vylety, vikendovky. Drzim palce!
Nemoze to byt choroba? Tetania napr? Skusila by som navstivit lekara
Ja som na tom podobne ,úplne som stále unavená a vyčerpaná..za posledný rok a pol som zažila otrasné stavy zo žlčníka ,ten mi tento rok vzali na poslednú chvíľu a zanechalo mi to stopu na pečeni..vraj pečeň môže zato že som taká vyčerpaná a unavená a nemám chuť k životu ,k všetkému sa premáham,neviem si oddýchnuť a fakt ma nič nebaví ..mám problém aj s krčnou chrbticou a do toho všetky starosti okolo malej zdravia,plus práca ,domácnosť..niekedy je proste toho aj človeka veľa a to neprispieva ani k dobrej nálade a ani k dobrému zdraviu ..rada zvoľni sa nedá aplikovať keď je všetko na mne ,na mojich pleciach 😔 mne pomáha keď som sama v prírode ,len aj to môj muž nechápe (aj keď mu to stále hovorím že ja som rada s ním ,ale potrebujem aj čas len pre seba) , že chcem byť aj sama ,mám pocit že stále cítim taký akoby tlak od okolia ,že mám venovať čas popri tom všetkom aj im ..no čas na mňa samotnú mi neostáva 😔 prepáč som sa rozpísala ale úplne ťa chápem ,je možné že či tiež nemáš niečo po zdravotnej stránke a okolie k tomu veľmi neprispieva 😔 mne lekár povedal,že keď už môj organizmus pociťuje takú únavu ,tak je dôležité si dopriať očistu tela a mysle 😔 zatiaľ som nenašla čas nato ,myslieť aj sama na seba ale snáď to príde 😔
Tak môžeš to riešiť viacerými spôsobmi. Pred spaním si dávať magnézium, piť dostatočne veľa vody, zaspávať s knihou, nie mobilom a TV. Treba si dať skontrolovať aj železo, prípadne rovno si dať šťavy s obsahom železa. A ak vnímaš, že to nie je len fyziologické, ale má to súvis s prácou a potrebuješ nájsť hlbší zmysel v tom, čo robíš, tak možno začni uvažovať nad zmenou.