Ahojte dievčatá nedávno som tu písala, že ma svrbela bradavka, dostala som mastičky pomohlo to, nesvrbí, síce bradavka je flakata ale nesvrbí.Teraz sa mi na prsníku zasa iba na jednom na tom lavom spravilo také červné proste celý prsník je červený akoby žilky popraskané.Mala som pred týždnom robení usg, vyšlo že v tom prsníku mam nezhubny tuk.Začínam sa báť či to nieje niečo vážne čo napríklad nieje vidno usg. Nekojím ani neberiem antikoncepciu.Co robiť ako dalej postupovať ? Ci to nechať tak?
Svrbenie ries mastickou/kremom moze byt sucha pokozka, pripadne calciova masticka,
Ak sa stav nezlepší pytaj sa a chod k lekarovi na prsniky - mamolog. V narodnom onkologickom ustave klenova BA je mamologicke centrum, tam su 4-5 odbornici na toto. +3 kozne lekarky
@cacianka u svojho gynekologa, u kožnej, som bola. no ja nie som z BA.... proste si myslím že to je niečo važnejšie než kožný problém...
Odkial ? Tvoji lekari ta mozu poslat aj do NOU.
kamosku z levic poslali so znamienkom, koznej sa nepozdavalo tak poslala na konzultaciu. Museli vybrat.
Svokru z malaciek tuez do NOU.operovalu hrcku na prsniku.
Ak mas obavy a lekari su nerozhodni, ries to na najblizsej mamologii.
Radsej zbytočne ako neskoro.
Ak chces napíš IP, nie som zdravotnik ale pracujem na onko
U akeho lekara si bola ?