Čo robiť ak mám nechutenstvo k jedlu?

petus998
1. máj 2020

Aojte zienky poradte mi uz druhy den nemozem do seba nic napchat som slaba ospala stale by som spala mam pocit hladu ale nemam na nic chut nejaka rada vitamíny hoci co poradit pripadne vase skisenosti dakujem

leuska15leuska15
1. máj 2020

@petus998 netrápi ta niečo? Mne sa toto občas stane, keď som v riadnom strese, smútku atď

s_a
1. máj 2020

Na podporu chuti do jedla môže pomôcť b12 a bcomplex, ale ak si tehotná, nepomôže asi nič

petus998
autor
1. máj 2020

@leuska15leuska15 nie nie len ma napadlo urieknutie vcera rano pred lekarnou jedna babka na mna cumela tak skaredo ako nikdy nikdo a potom to cele zacalo po prichode domov

chanel_c
5. máj 2020

Ja toto mavam ked na mna pride uzkost, stres, ale tak pises ze toto nie je tvoj pripad, tak neviem poradit. Mozem ti len napisat co vtedy pomaha mne. Prirodne lieky na zaludocnu neurozu, magnezium, meditacia a naposledy som si kupila nutridrinky aby som velmi neschudla a mala dostatok vitaminov kedze som ich nemohla velmi prijat z normalnej stravy ked mi nechutilo, mala som stiahnuty zaludok a len tazko do seba nieco dostala. A ovocie a polievky som snazila jest, to mi celkom este islo zjest.

petus998
autor
5. máj 2020

@chanel_c ja som doseba nedala nic proste pri pohlade na jedlo sa mi dvihal zaludok a magnezium som,si zaviedla aj ja mam strasnu unavu nic sa mi bolest svalov ale vyzera to ze sa to lepsi asi nedostatok vitaminov