Čo robiť, aby som pribrala?

wolawka
10. sep 2019

Ahojte, po nejakych osobnych, smutnych problemoch som dost schudla, v podstate som cely zivot chuda, 165cm, 49kg.. a teraz uz ozaj ako deska, potrebujem sa citit zensky a neviem co robit. Myslim,ze po zdravotnej stranke nebude problem,teda kedysi ked mi bral dr krv vraj stitna bola ok,tak neviem. Ale cokolvek zjem, nepriberiem. Da sa s tym nieco robit? Dakujem

adelakom12
10. sep 2019

bielkovinyyyyyy,vela bielkovin, cvicit alebo zvysit aktivitu vo vseobecnosti a pravidlene stravovanie a bielkovinyy (vajcia, tvaroh, maso atd atd ..) drzim prsty🙂

pribinak
10. sep 2019

skor cvicit tak, aby si v urcitych partiach nabrala na objeme. akoze ak si ako lata, tak neocakavaj, ze budes ako pamela anderson, ale da sa pekne vypracovat postava
samozrejme vyvazena strava, aby si tym cvicenim nestratila

barbellka
10. sep 2019

@wolawka odporucam nejakeho vyzivoveho poradcu a trenera, ktory ti aspon prvy mesiac ukaze co a ako, aby si si zdravotne "neublizila"...musis vela papat bielkovin a cvicit.

wolawka
autor
10. sep 2019

@pribinak
@adelakom12 baby dakujem, vyskusat to mozem a samozrejme neocakavam zazraky ako Pamela,ale aspon trosku nech vyzeram. S tym cvicenim by som mohla tiez zacat, staci ked aj doma budem cvicit? Nerada by som sla do posilky.. 🙂

adelakom12
10. sep 2019

@wolawka hej staci uplne, ide hlavne o to, aby si sa hybala, pusti si nejake fitness video na youtube, napriklad pre zaciatocnikov je dobra rebecca louise, ona pekne vysvetluje,a lebo ked ta cvicenie velmi nebavi, treba si najst svoj sposob. potom este madfit robi take videa, ze cvicis na pesnicku a prejde ti to rychlo. oni zvyknu este vo videach davat typy ako cvicit, cito robis dobre, ako to robit, aka strava.. a vravim, dobre sa nabera z bielkovin vajcia, maso a ryza, zemiaky, tvaroh 🙂 🙂 toto ti pomoze pribrat ale treba byt konzistentna a nevzdavat to, inak tobude zbytocne. slovko nakoniec mojho dlhokanskeho monologu - najhorsie je zacat, potom to pojde. len bud konzistentna. 🙂 🙂 <3

kittyna5
10. sep 2019

@wolawka držím ti palca, aby sa ti to podarilo 🙂 ja mám 175cm a 45kg a neviem pribrať celý život. Stále mám problém s váhou a to už som skúšala naozaj všetko čo existuje aj lieky a nič. Tak dúfam, že tebe niečo pomôže 🙂 ak by si našla nejaký zázračný spôsob daj vedieť ;)

25daniela
10. sep 2019

@wolawka papaj to všetko čo ti odporúčajú a k tomu skús bezlepkovú diétu. Stačí menej jesť a telo si z toho viac zoberie.

viera77
10. sep 2019

Jest, jest, jest, stale len jest....chudosť a neustaly hlad je moj vecny problem od narodenia, mam po 40-tke, 2 deti a postava ako pred 20-timi rokmi. Jednoducho geny a rychly metabolizmus po otcovi. Zijem pre to, aby som jedla...len vydatnym a pravidelnym jedenim si drzim aku-taku vahu a celkovy vzhlad, inak hned chudnem rychlostou blesku, stitna zlaza ok. Samozrejme ani prsia mi ako pubertacke koli chudosti nemali z coho narast, (tie si kazde rano nasadim a vecer odlozim - vystuzena podprsenka😝), takze ten pravy pocit zenskosti vlastne ani nepoznam.

dagas
10. sep 2019

Mňa všetci utešovali že po pôrode nejaké kilečko ostane..bohužial 20kg išlo do 3 mesiacov dole..takže znova som na váhe 43 kg..tiež zdravotne v poriadku..No odpoveď máš to v rodine ma neukludňuje.nepotrebujem vyzerať ako dievča zo základky🤔🤔

wolawka
autor
10. sep 2019

@viera77 ja si tiez myslim,ze su to nejake geny,som najstarsia,takmer 40 rokov a malinka drobunka, avsak sestra a brat su iny, vyssi pribraty, takze neviem,ci sa na mne takto setrilo.. 😁😁

wolawka
autor
10. sep 2019

@dagas no ja som po porode vyzera dost dobre nejaky ten rok, potom stacili nejake brusne virozy alebo stresy a vsetko slo dole.. scvrkla som sa .. tak sa obavam ci mi moze nieco pomoct vobec, ked to ma clovek takto cely zivot, teraz mam fakt postavu ako 20rocna chuda.

bubalea
10. sep 2019

Len je rozdiel v tom či chceš pribrať svalovú hmotu alebo tu vieš :/

uzanka16
10. sep 2019

@dagas
@wolawka aj ja som na tom podobne, 160cm a 46 kg, normálne sa už bojím odvážiť ci nechudnem zas. Po prvom pôrode som vážila 55 kg, prvýkrát v živote som mala váhu nad 55kg,cela šťastná, prišlo druhé tehu, vracanie až do pôrodu, 2 deti s ročným rozdielom, stále som len behala po dome, von, kojila a bim na 48 kg. Najhoršie je ked mam stres nechuti mi jest chce sa mi vracat a bojím sa ze schudnem. Aj teraz mam stresové obdobie tak sa normálne bojím postaviť na váhu ci som neschudla.

zuzkamp
10. sep 2019

@wolawka určite by som sa obrátila na výživového poradcu, aby aj to priberanie mohlo byť zdravé a vyvážené...

Lebo je sakra rozdiel pribrať X kg tuku, resp. si tukom obaliť vnútorné orgány a spôsobiť si milión zdravotných komplikácií... alebo pribrať na svalovej hmote zdravou, pestrou stravou a cvičením a nabrať vďaka tomu na fyzickej sile a kondícii 🙂

odporúčam buď kvalitného fitness trénera s dobrými referenciami si nájsť v okolí - oni vedia ušiť k cvičebnému plánu aj stravovanie...
Alebo potom výživové poradenstvo, ak nie je chuť, resp. čas cvičiť - ja som mala výbornú skúsenosť s NaturHouse, kým som necvičila...

juliet86
10. sep 2019

baby kupte si powertellu alebo proste orieskove maslo. alebo si ho urobte. a hazdte si ho poroadne po lyzickach do vlociek rano. na desiatu s jablckom knackerbrotom. do salatu do zalievku vela tahini hummusu. orechy k telke. a najma. nevynechavajte jedla a jedzte do plna. ja mam zas cely zivot 70 kil plus minus. ked sa utyram v posilke a som polohladna stiahnem to na 65 ale potom dovca sviatky zovot zas 70 ked uletim aj viac. a hocico robim cely zivot proste neviem byt Mko. a to pritom sa aj hybem aj jem zdrave veci. ale sem tam aj mezdrave a najma jem velke porcie. takze si skuste davat velke porcie. drzim vam palce

benit
10. sep 2019

@wolawka to di na tom donre. Ja pri vyske 164 som mala 40 kg. A nie a nie pribrat, ak som skocila na 44 bolo super. Teraz som na bezlepkovej diete mam 49 a som spokojna.

siska53
10. sep 2019

@wolawka trener je fajn, chodim raz do tyzdna. Sice som.nepribrala, ale citim sa lepsie, najma.kvoli chrbtu. Ja mam aj HIT. Ked uz aj trochu priberiem, tak zvacsa do brucha.. mam.postavu po babke.. mam 44r, 155cm a vaha sa mi mota okolo 42kg.. takze ako čítam btu podaktore, tak mam vlastne idealnu vahu. 🙂

martinko2321
29. dec 2021

Ahojte môže mi niekto poradiť ako pribrať moja výška je 190cm a váha 68,5kg pre mňa som dosť chudý a chcel by som už dlhšiu dobu pribrať a neviem ako ak vie niekto tak mi poraďte prosím