Čo robiť, aby sa mi už prsia nenalievali mliekom?

sofiinka
8. nov 2018

Dobrý deň.
Začala som brať lieky na nedostatok železa. Lieky sa volajú Sorbifer Durules a k nim mi doktorka kázala brať kyselinu listovú a kedže mám nedostatok horčíka tak aj Magne B6.
Mávam žalúdočné problémy. Páli ma v žalúdku a chce sa mi z nich zvracať. Lieky mi kázali jedávať na lačný žalúdok ale v pribalovom letáku je že sa nesmú kombinovať s liekmi na štítnu žľazu a pritom hormóny na štítnu žľazu beriem. V lekárni mi povedali že to nevadí a moja doktorka o tých liekoch tiež vie a predpísala mi ich.
Chcela by som sa opýtať či sa z tých liekov môže priberať alebo či s tým ma niekto nejakú skúsenosť. Pretože ked som ich začala brať tak som nadobúdla na váhe a aj sa mi veľmi nafúklo brucho či to môže byť tými liekmi alebo dačím iným.

asia83
8. nov 2018

@sofiinka Ten Sorbifer som brala aj ja, bolo mi super, oveľa lepšie som sa cítila. Tak keď vy máte ešte aj iné lieky k tomu, možno to už je na váš tráviaci trakt veľa a nezvláda to. Treba informovať doktorku.

beky1813
8. nov 2018

Co to ma spolocne s nadpisom? 🤔

zuzik307
8. nov 2018

@beky1813 nejake zmatky su tu, toto malo predchvilou spravny nadpis...

beky1813
8. nov 2018

@zuzik307 aj ine diskusie maju divne nazvy, zase nejaka akcna moderatorka sa tu angazuje