Ahojte, už som zúfalá, čo sa týka vypadavania vlasov. V apríli som prekonala covid, odvtedy mi vlasy rednu a rednu. Dala som aj ostrihať, nepomohlo. Padajú stále. Skúšala som vitaminy, čisto prírodné šampóny, kúry u kaderníčky. Nič mi nepomáha. Je mi už doplaču, lebo moje husté vlasy mi každý závidel a vždy keď som si ich dávala na leto preriedit, tak si kaderníčky fotili, koľko toho ostrihali a stále som este mala na hlave dostatocny výbuch 😅 poraďte prosím, ak ste mali podobný problém a co vám naozaj pomohlo. Nechcem už dávať peniaze do vzduchu na experimenty.
Pri každom umývaní vlasov si do šamponu vmiešaj kávovú usadeninu - lacná a účinná pomoc, odporúčam z vlastnej skúsenosti
@wlf forcapil modré tabletky?
Ja som bola na tom podobne, skúsila som všetko možné aj nemožné. Len ja som nemala nikdy husté vlasy. Ustálilo sa to až keď mi zistili málo železa v krvi a začala som ho užívať. No kvalita vlasov je stále seno-slama.
ono nez sa ti zase vlsy vratia do povodneho stavu potrva minimalne pol roka a aj to si mozes gratulovat, ked zbadas zahustene + rast tych malickych tiez nieco trva. Poznam na sebe ☹ Tiez mi toto covid sposobil. Ja som uzivala zinok +keratinovy napoj kazdy den. Sampon proti rednutiu vlasov, vtierala vodicku biohar kazdy den plus sprej naposkodene vlasy. Az po pol roku vidim ako tak zlepsenie.....
@zuzikak ahoj, aky sampon proti rednutiu si pouzivala a aky sprej na poskodene vlasy prosim ta? vdaka xx
@wlf celkové doplnenie vitaminov
A, B, C, E , D a ktomu zinok magnezium selen
To je zaklad pri vlasoch
Plus môžeš pridat kvalitny kolagén
A masáže pokožky hlavy (aby si stimulovala korienky na novy rast vlasov a zaroveň ich posilnila ) k tej masaži môžeš pridať nejake tonikom alebo olej (toniká s obsahom kofeinu, mentolu su stimulujuce alebo pripadne s vytažkami bylin ako žihlava, praslička, lopúch, rozmarín) 🙂
Žiadny šampon ti na rast a proti vypadavaniu nikdy nepomože. Nakolko šampon nie je schopny preniknúť tak hlboko do pokožky a do miesta zkadial vlas vyrastá. Vid na foto
@wlf skusila si biotin?