Čo proti vracaniu?

alenaa209
12. júl 2016

Dobrý deň, prosím Vás poraďte mi čo mi pomôže proti vracaniu, už druhý deň vraciam a neviem čo to môže byť hnačku nemám zatiaľ a ani teplotu ..tak viroza to asi nieje .. teda ja neviem.. toto som ešte nezažila .. :/ Ďakujem

suve99
12. júl 2016

..Coca-Cola po malých dúškoch s prestávkami + Dru tyčinky...ak to nezaberie lekár... 😉 hrozí v tomto horku totiž dehydratácia, a je teraz veľa viróz /buď len vracačky, alebo vysoké teploty bez príznakov/...

zuzikak
12. júl 2016

Ak nie si tehotna a normalne ti chuti jest, kludne to moze byt viroza - taka 3-dnova. Hoci nemas teplotu a ani hnacku. Naozaj ta coca-cola je dobra ale nie light. Aj cierny caj pomaha + prevarena odstata voda. Tie tycinky su velmi dobry napad. Inak kludne si kup (alebo daj kupit) aj detsky rehydratacny roztok - kulisek a ten popijaj. Doda telu mineraly. Inak lezat, klud a pockat ci sa to do zajtra nepolepsi. Sleduj sa, ci neslabnes. Ak by sa pohorsilo, zoslabla si a zvracala aj 3. den - urcite treba riesit lekara. Ak to bude nejaka choroba, treba ho navstivit. Ak to bude len z niecoho co si pojedla, tzv. dieteticke zvracanie, postupne to odoznie. Hlavne pit treba pomalicky. Mozno po duskoch ti to bude vela - skus dnesny den kazdych 10 minut po lyzickach.....

alenaa209
autor
12. júl 2016

Ďakujem pekne, doma mám enhydrol to je vlastne ako kulisek či ? 🙂

l3yla
12. júl 2016

Kludne to moze byt aj viroza, skus vyhladat lekara, ja som tak skoncila presne pred rokom v nemocnici na infuziach a nakoniec z toho bola salmoneloza. Lenze ako spominas, ja som mala aj neskutocne vysoke teploty

l3yla
12. júl 2016

@alenaa209 skus hylak kvapky

zuzikak
12. júl 2016

@alenaa209 ano je to to iste

suve99
12. júl 2016

@alenaa209 - áno, daj si ho..

l3yla
13. júl 2016

@alenaa209 no čo ako? už lepšie trošku?

oomina
13. júl 2016

proti zvracaniu sú dobre costi. Mne ich raz na pohotovosti dali, mám pocit, že sú na predpis ale ako jediné mi pomohli. Skúšala som aj hylak ale to hneď išlo von ☹

alenaa209
autor
14. júl 2016

áno už mi je lepšie,, včera som bola u lekára dali mi hylak a promethazin 5 Berlin, a včera som už nevracala 🙂 Ďakujem Vám za rady 🙂