Ahojte baby,prosím vás,nepoznáte niečo overené proti poteniu?Bežné antiperspiranty nepomáhajú:(Už som z toho fakt unavená,z tých mokrých máp:(a nemáte aj nejaký overený tip,lebo aj keď operiem tričká,stále na nich cítim,pod pazuchami zápach po deodorante:( nemáte niečo overené? Diky moc
@veronika1402 excipial deoforte krém, dostaneš v lekárni, účinný a menej agresívny ako driclor
Ďakujem,určite vyskúšam🙂
neviem, tiez hladam ale jedno mam iste ze teraz uz hladam len bez hlinika a parabenov - tym padom sa spektrum desodorantov zuzuje a tieto su dost slabe ale co uz.
@prasiatko30 mne už je to asi jedno,nnech to obsahuje,čo chce🙂
@mojajulia mne nepomohol ani ten....
driclor
a ked nepomoze ani ten, botox proti poteniu.
podla mna su mokre flaky pod pazuchou otrasne, necham, ako to niekomu moze nevadit.
pokial je niekto silno potivy, zbytocne bude hladat nieco bez hlinika a parabenov, to chce proste silnu chemiu.
@veronika1402 Driclor jednoznacne.. a ked ani ten nepomoze, tak jedine nejaka chyba s hormonmi.. mozno sa ale mylim.. mne driclor na bezne potenie pomohol.. tie komercne deodoranty su na prd.. a na obleceni nechavaju fleky.. driclor sa pouziva na noc a len raz za cas, nakolko ma v sebe vela hlinika..
ono ak je to potenie fakt silne a je ti to vazne neprijemne tak sa este robi liecba botulinom sa mi zda - napichuju miesta kde sa nadpriemerne potis a ono to potom nejako paralizuje tie potne zlazy alebo co - neviem akym sposobom to funguje - viem ze jedna znama si to dava vzdy pred letom na dlane lebo sa jej strasne potia a hovori ze jej to funguje. - to hej je to bolestive
odporuca sa pit salviovy caj ale to je nic :D ja pouzivam DRICLOR...je to super vec!
@nyusika jasne, ze vadi,a le botox by som si endala....mam prilis rada svoje zdravie a rakovina prsnika v rodine mi ako odstrasujuci priklad staci...... a ludom, kt. maju nazor ako ty, sa vyhybam..... nepochopis, ked si nezazila....
ja som si kupila ten excipial u mna zial vobec nezabera ☹
Driclor
ja som skúšala aj perspi guard....nedajte sa oblbnúť nefunguje.
driclor
Driclor funguje na 200% aj ked je to sviňa" vec 😉
@janka2273 u mna nefunguje par dni před menstruaciou a pocas nej tiez nie, 😀 mozem sa natierat kolko chcem aj tak nic
@janka2273 tiez u niektorych ludi prestane po par rokoch pouzivania uplne fungovat
ahojte ja mam skusenost s driclorom, mne pomohol na jednej strane s potenim, ale na druhej strane je tak silny, ze mi doslova rozleptal podpazie, je moc silny, mala som krvave ranky po nom, snazila som vydrzat tyzden, ale strasne strasne moc stipal, nemohla som ani spat ked som ho mala natrety, ma este niekto taku skusenost? nechapem preco, nemam nejak citlivu pokozku, ale ten tyzden co som vydrzala natierat mi pomohol a dalsi mesiac som sa nepotila, takze pomaha...
Baby a mozem to pouzivat pocas kojenia? Este som otom driclore nepocula tak chcemvyskusat
@malinka158 Ja ho používam-teda používala som cca od 2004 a fungoval celé roky ako švajčiarske hodinky :D a to som sa dosť potila ☹ Dokonca som si ho po nejakom pol roku dávala len 1x do mesiaca,alebo raz za 2 mesiace..ale posledné 1-2 roky sa ho snažím vynechávať,nakoľko ten hliník je fakt katastrofa...
Začala som ho používať presne podla návodu a tie prvé týždne veľmi poctivo,takže u mna na 200% 🙂
teraz sa celkovo už potím minimálne,takže aj preto som ho mohla vysadiť... 😉
@janka2273 ja s mam tiez tento problém, používala som ho dlhsie ale chcela som nieco setrnejsie tak som si kupila excipial ale zial u mna nefunguje vobec ☹ takze sa zase vratim k dricloru aby som mala aspoň an par tyzdnov pokoj v mesiaci 🙂
@bielavila Aj mne to robilo--hlavne,ked som si ho dala "dostatočné " množstvo..samozrejme som si ho nedávala po holení,kedže je to v návode zakázané,ale aj tak ma to stráášne svrbelo a škrábala som to o život a tým pádom ešte viac podráždila a potom liečila na kožnom..a všetky pyžamá z toho smrdeli :D Ale časom si podpazušie zvyklo a bol pokoj a hlavne som si to dávala ozaj len 1x do mesiaca,alebo aj menej,lebo to potenie proste prestalo...
@malinka158 No aj ja si ho asi na leto budem zase dávať,ale ozaj len minimálne,alebo u mna proste funguje našťastie..len nechcem to prehánať,len z toho hliníka vznikajú rôzne demencie atd..Teraz som ho nemala asi aj rok 🙂
presne toto som sa chcela vcera spytat. lebo mne nepomaha ani driclore ani excipial ani vooobe nic, skusala som vichy neviem presne nazov ale ten najsilnejsi a neviem co vsetko. a ja po oprati triciek nie ze citim deodorant ale moj pot. a dokonca aj ked vyjdem zo sprchy to citim, asi fakt zacinam detox..
driclor,ten je najlepsi...
V lekárni predávajú Driclor.
100% pomôže.