Vedeli by ste poradiť niečo proti chrapaniu? Okrem chirurg.zakroku ,ten manžel odmieta. Zo sprejom pssst mate nejake skusenosti?
@simona20201309 áno fajčí
Nepomozu ani sprje, ani zazracne stipce, ani spanie na bruchu, naozaj alkohol este zhorsi chrapanie (fajcenie neviem posudit sam nefajcim a chrapem tak, ze v zime nemozem ist do TANAPu lebo budim sviste a medvede zo zimneho spanku) moja manzelka je zazrak prirody vydrzi to.
@zuzula507 existuje take nieco ako centrum spanku, teda volakedy existovalo. Tam clovek pride, napoja ho na pristroje a daju verdikt preco clovek chrape. Samozrejme tam spi jednu alebo kolko noci. Dovodov moze byt samozrejme viacej. Mam v rodine znameho co to ma za sebou a myslim ze mu pomohli. Ak je to chrapanie silne, neznesitelne ba dokonca zastavuje pocas spanku aj dychanie, treba to riesit. Neni to sranda.
@adulka07 och ze po operacii este horsie ? :( No my spime oddelene uz dlhsie len manzel ma problem s chrbticou, ma dost casto bolesti a v spalni ma kvalitny matrac, v obyvacke nie velmi pohodlny gauc na spanie tak ho lutujem.Raz za cas skusi prespat v spalni ci nahodou sa mu nepodari nechrapat ale vzdy neuspesne :/ s vynimkou par noci ked som isla spat skorj aby som zaspala prva a bola som taka unavena ze som sa na chrapanie nezobudila ale to bolo ozaj iba parkrat
Skúste nálepky na nos nasalstrips. Tým ľuďom čo majú problém s dýchaním nosom a preto chrapu to pomáha
@simona20201309 ano presne alkohol to úplne, vtedy chrápe ako píla 🙈 ale naštastie nepije často iba cez sviatky a to fajčenie ak by prestal podľa mňa by to určite pomohlo ale to žial nedá
@zuzula507 zákrok môjmu ex nepomohol. Ani spreje. Nič nepomohlo. Ani spať vo vedľajšej izbe. Bolo to veľmi hlučné. Najhoršie to bolo, keď bol opitý. Fajčí?