Ahojte, mám upchate dutiny, vyše 5 dni, povolí to po naparovani na max 1,5h a potom opäť. Je niečo prírodne okrem chrenu , čo by vedelo rýchle uvoľniť dutiny? Spreje mám obmedzene-dôvod tehotenstvo. Možno mám aj tehotenskú nádchu, lebo nič iné okrem nosa má netrápi, máte nejaké rady? Ďakujem
Aj napriek tehotenstvu som skusala muconasal aj stop nádche spreje, ale vôbec nepomáha. Nechcem to preháňať tak hľadám niečo fakt hocico vyskúšam. Už sa chcem vyspať 😬
Physiomerom si preplachovat nos alebo slanou vodou.
Skús suché teplo... nie naparovanie ale teplý obklad na dutiny ....ja mám spravené vrecúško s ryžou (stará ponožka 😅) čo dávam do mikrovlnky ale môžeš použiť aj soľ, zohriať ju na panvici a dať do látkovej vreckovky aby sa ti nesypala cez redšie tkané materiály....neprikladaj veľmi horúce aby si si nepopálila kožu
Sinupoforte - je to podobné ako sinupret, uvoľní dutiny.
Tygri mast mazat pod nos, a na dutiny zvenku - taky se to nesmi pouzivat stale ale funguje to 😅
Výplach nosa konvičkou https://www.najlekaren.eu/rhino-horn-konvicka-n...
Výplach nosa slanou vodou
Dobrý deň..rozmýšľali ste aj nad prírodnou liečbou? Ak by ste mali záujem, napíšte mi.... Z vlastnej skúsenosti viem, že vyskúšanie aj takejto cesty nie je na zahodenie
Nadchovnik, pomiagat list a inhalovat