Čo povedať zubárovi?

28. jan 2024

dobrý deň zozačiatku ma pobolievaly zuby hociktorý a tak som kašlala som na to(nevedela som o tom ze sa to ma riesit) preslo to do takeho stadia ze pomahali lieky a trz uz ani lieky nepomahaju trz ma boli jeden zub a z toho jedneho zuba mi to vráža z do sánky do brady a do ucha prosím vás čo mu mám zajtra povedať? prehliadky nemam (pristahovala som sa sem nova nepozná ma) nemam tu ešte zubara idem k najbližšiemu v dedine ..prosím vás mám mu rovno povedať nech ho vytrhne? lebo maval som aj dost citlive zuby na studene alebo horuce...uz vela krat som bola u zubara ale povedali mi ze ak nemam silne bolesti ze nemam chodit..

mikadooo
28. jan 2024

Povedz mu čo cítiš. On sa rozhodne aký je správny postup. Predpokladám, že najskôr ťa pošle na rontgen a na základe snímky sa rozhodne, čo sa oplatí ešte opravovať a čo radšej vytrhnúť. Len mu opíš čo a ako bolí a bolelo, to stačí.

januska12323
28. jan 2024

Prídeš, spraví ti prehliadku, založí kartu a navrhne liečbu. Ak nemusí trhať nebude.

patus_2
28. jan 2024

Ja by som mu najprv zavolala a informovala sa, či ta vôbec vezme a ak povie, že áno, tak len mu povedz čo ťa trapi a on ti už navrhne čo sa s tým dá urobiť.

autor
28. jan 2024

a podľa vás to bude vyriešené tým že ho dák vytrhnúť?

martinmmartin
28. jan 2024

iba uplne v krajnom pripade. Zachovanie zuba je dnes u dobrych zubarov nabozenstvo

bloger
28. jan 2024

Vytrhnúť zub je niekedy nutné. V záujme ochrany tvojho zdravia. Väčšinou sa snažia ale opravovať. A nie je vôbec pravda, že môžeš len v prípade, že máš silné bolesti.

koniarova
28. jan 2024

A prečo by ho trhal,keď sa možno dá zachrániť? Kde je problém? Bojíš sa zubára, či nemáš peniaze? Či čo?

janulik2008
28. jan 2024

Keď ho dáš vytrhnúť tak už niet cesty späť, zub nenarastie nový. Inak, je to dá sa povedať vyriešené, zub bolieť nebude lebo nebude už aký zub bolieť. Ale keď ti bolesť ide až do ucha ktovie či nemáš aj zápal už.

lilyianka
28. jan 2024

A prečo hneď trhať? Veď pôjdeš zubárovi, povieš mu čo ťa trápi, kde boli a on navrhne čo ďalej.

autor
29. jan 2024

@koniarova no nehovorím že mám peniaze dosť na zvyš nakoľko mám ešte dve malé deti ale ten strach tam je väčší..už sedím u zubára a čákam no🫣

kristiii
29. jan 2024

Ako si dopadol?

koniarova
29. jan 2024

Držím palce.

autor
29. jan 2024

@koniarova vraj ten zub uz bol dost pokazený tak ho vytrhol

letfenixa
29. jan 2024

Deti k zubárovi vodíš?