Čo používate na očistu čreva a ako sa detoxikujete?

zienkajaninka
11. sep 2014

Ahojte chcela by som vedeť čo vám pomáha na očistu čriev napr. ak trpíte zápchou. Ako sa detoxikujete napr.red začatím chudnutia? Dakujem za každú radu.

lulistek
11. sep 2014

@zienkajaninka na zapchu je dobre jest susene slivky a zapit teplou vodou. Papat lanove semienka ale nerozhryzt. Vela pit. Hybat sa. A po psychickej stranke sa zbavit niecoho co Vas tazi.

zienkajaninka
autor
11. sep 2014

To sa tu nikto nedetoxikuje?

danarka
11. sep 2014

Ja pijem čaj Lietajúca lastovička, to mi poradili na detox 🙂

zienkajaninka
autor
11. sep 2014

@danarka Co obsahuje? Kde ho kupujes? To je v zmysle ze ked ho vypijes lietas ako lastovicka?

danarka
11. sep 2014

Kúpila som si ho v lekárni, má celkom dobrú chuť. Ja som si tiež myslela, že ma bude prehánať, ale vôbec, skôr mám pocit, že nemám také nafúknuté brucho.

ukko81
11. sep 2014

Ahojte, je rozdiel detox organizmu ako volne radikaly a preplach criev. Na precistenie criev je super vincentka a podobne vody a na detox organizmu ja odporucam cucoriedky. Alebo ak mate zaujem o nieco poriadne, viem odporucit produkt.

misada
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiki68
11. sep 2014

ja od mladosti pouzivam jablka a jablkovy must, ale doma robeny. Ten pijem vychladeny a to je potom sice lietanie na wc ako strela,ale krasne to precisti organizmus. Ja jedavam vobec tak 4 jablka denne, od mladosti a tym si udrzujem vahu,ale aj travenie take v norme.

S lietajucou lastovickou mame super prihodu, nasa kamoska,co s nami byvala na vyske chcela velice schudnut, asi nejake iba 2 kilecka, sak beztak na nej vyse nebolo co dat dole,ale tak premotivovana holka kupila tu lietajucu lastovicku. Nechala to fest vyluhovat a teda raz isla na wc a myslela,ze ok. Potom isla von a o 10minut dosla s velkym rachotom, hold to ani nestihla dobehnut. Tak s lietajucou lastovickou jedine sediet doma na zadku a neskusat lietat po meste 😉

nutrimas
11. sep 2014

@zienkajaninka - Vseobecne sa odporuca skor prirodzena detoxikacia, bez umelych, telu neprirodzenych zasahov. Zaklad je, prijimat vela stravy, bohatej na vlakninu, ta viaze na seba toxiny a pomaha ich vylucovat z tela von.Dolezity je tiez dostatocny prijem tekutin, najlepsia je prevarena a tepla voda, cca. 3-4l denne, pripadne zeleninove smoothies, ktr. Vam dodaju kopec energie. Je lepsie pripravit si smoothies ako odstavovat, nakolko prave by ste prisli o tak dolezitu vlakninu.
Creva pomozu "rozhybat" rozne semena, orechy, obzvlast by sme dali do pozornost chia semena,ktr. podporuju detoxikaciu, taktiez susene slivky.
Pri ociste tela by bolo dobre zamerat sa predovsetkym na ocistu pecene, ktr. je toxinmi zatazena najviac zo vsetkych organov tela. Velmi vhodne je uzivat bodliakovy olej, ktr. pecen precisti a zaroven posilni.
Ak vylucite zo stravy biely cukor, muku, kravske mlieko, vyriesite si tym mnoho zdravotnych problemov, ktr. s ich konzumaciou velmi uzko suvisia, aj spominane zapchy a pocit nafuknuteho brucha.
Studii o ich skodlivom vplyve na ludsky organizmus je na nete mnoho, hoci su niektore nazory protichodne, najlepsie je, vyskusat si na vlastnej kozi a utvorit si vlastny nazor...Potom pochopime, ze nie je spravne, robit si nazory na zaklade nazorov inych, hlavne vseobecne uznavanych autorit, pricom nemame ani tusenia, co sa deje v zakulisi..
Max. ako podporny prirodny prostriedok by sme doporucili kvalitnu chlorellu, ktr. ma najvyssi obsah chlorofylu ( "zelena krv rastlin") zo vsetkych znamych Zelenych potravin a najsilnejsie detoxikacne ucinky. Zacat vsak treba pozvolna, s mensimi davkami a postupne davky zvysovat. Uzivat sa odporuca dlhodobo, min. vsak 3 mesiace, aby sa prejavili jej ucinky v max. moznej miere.
Spominane ako aj mnoje ine prirodne prostriedky na ocistu tela, zdravu vyzivu a jej doplnky, ktr. su napomocne pri udrziavani zdravia najdete aj v nasej ponuke. Ponukame aj vyzivove poradenstvo, v pripade zaujmu nas nevahajte kontaktovat.

daduska132
17. okt 2014

... ovocie a zelenina + čaje detoxikačné, bylinkové =) a samozrejme veľa vody ´=)

maruska3210
8. aug 2017

dobry je ZeoForce, je to zeolitovy il, precistuje organizmus , a ja som si ho davala aj ako masku na plet

sibea1
3. nov 2021

Ahojte, prešla som si poriadnym 7 mesačným detoxom/očistou... nie je založená na pár bylinkách, ale systémovo prečistí všetky orgánové sústavy dokopy trikrát... zbavila som sa psoriázy, proste vyčistila som orgány zvnútra, odstránila sa príčina a je minulosťou... preto ak hľadáte kvalitný detox, treba vyčistiť celé telo nie len jeden dva orgány... ozvite sa v prípade záujmu

nikaleo17
14. aug 2023

@sibea1 ahoj ako si to urobila ?