Čo používať na vlasy, aby mi nevypadávali?

nataliiinatalka
7. nov 2024

Ahojte ja sama neviem čo je dobre používať a čo naozaj je kvalitne a stojí to zato nechcem si kupovať na slepo kadejaké blbosti čo mi nepomôžu preto sa pýtam vás ktorá ma skúsenosť stym .. začali mi strašne vypadávať vlasy viem ze je normálne ked vypadnú pár vlaskov ale nie tak že si nemožem ani vlasy rozpustiť kvôli tomu a ked si že rozpustim tak plno vlasov si vytiahnem .. dosť ma aj trápi lebo chcem mam vlasy pekne aj zdravé a taktiež rozpustené a nie len v gumičke .. ďakujem o radu

simca115
7. nov 2024

@nataliiinatalka ja používam dlhodobo Donna hair Forte plus oleje na vlasy

fiafia
7. nov 2024

@nataliiinatalka ja miesto užívania hocicoho na slepo odporúčam trichologicke vysetrenie kde poradia na mieru.

barka1
7. nov 2024

@nataliiinatalka denne má vypadnut okolo 100 vlasov. Ak ich nosíš celé dni v gumičke a po 3 dnoch rozpustis a uceses, vypadne ti 300. To je matika.

nika_val
7. nov 2024

Podľa trichológov sú pre vlasy najvhodnejšie vitamíny A, C, E, D a komplex vitamínov B. Pre rast a posilnenie vlasov sú prospešné aj zinok, železo a selén.
Konkrétne doplnky výživy:
* Foligo - sú drahšie ale podla zloženia velmi dobré obsahuje až 25učinnych latok
Ale neobsahuje vit. D takže ten doplňať dodatočne
* Vlasimo - obsahuje všetky vitaminy ( A, B komplex, C, E) okrem D takže ten doplňať zvlašť k tomu
Tento má 19učinnych latok čo je tiež velmi velmi slušné
* Venira - tak isto ako Vlasimo

lululucy
7. nov 2024

Mne pred casom brutalne vypadavali vlasy. Za kazdym ked som precesala tak som vycesala chumac vlasov. Bolo mi az do placu. Realne som si myslela ze o chvilu mi na hlave nic neostane. Zacala som uzivat zinkorot a rozmarinovy olej od MUZURI. Olej som pouzivala 2x tyzdenne minimalne hodinu pred kazdym umytim. Teraz su to asi 2 mesiace od zaciatku uzivania a vlasy prestali padat. Rastie mi kopec novych drobnych vlasov

marcellka32
7. nov 2024

Alpicort zvonku a zvnútra metionin

lukbe
7. nov 2024

Nedávať do gumičky.Mne pomáhali cibulove zábaly, nastruhat cibuľu, potom šťavu aj tie kúsky dat na pokožku hlavy, dat ciapku na sprchovanie, zabaliť do uteráka, nechat 20 minút, umyť. Dobrý je sampon thermal z lekárne.

shee11
7. nov 2024

Dobré je rozmarinové sérum z DMky od weleda.

sassy_girl
7. nov 2024

@lukbe ja som to voľakedy skúšala tiež, bola to babračka plus ten zápach. Aj rozmarín- mne osobne olejové zábaly nesedeli, mala som pocit že mi po nich viac vypadávajú vlasy-po umývaní. Mne väčšinou pomohli tabletky, ale raz som mala taký problém, že mi fakt vypadala polka hlavy a to som už riešila alternatívnou medicínou a zabralo to👍

lukbe
7. nov 2024

@sassy_girl po umytí nič nesmrdelo aj jed to bola predtým piplačka, ale pomohlo.

sassy_girl
7. nov 2024

@lukbe super, pokiaľ si ja pamätám, tak mi vlasy boli cítiť, asi ich mám viac porózne🙂

luccija
7. nov 2024

@nataliiinatalka dať skontrolvat či nie si anemicka, štítnu žľazu, nie si po Covide?mne padali vlasy a chýbalo mi zelezo