Čo použiť po holení?

actimela
18. apr 2013

Ahojte kocky! Prosim vas napiste mi nejaky fakt dobry prostriedok-vas osvedceny po holeni ziletkou.Nejaky krem...atd-pre podrazdenu pokozku.Vacsinou sa mi urobia drobne vyrazky 😒
Velmi pekne dakujem za odpovede..Pekny den!!! 😀

mariankamk
18. apr 2013

ja nepouzivam ziadne specialne kremy po holeni... ale mam zasadu, ze si pred holenim pokozku bud len "vydrhnem" spongiou alebo aj peelingom, ktory normalne pouzivam na tvar (uvolnia sa zarastene chlpky, zbavis pokozku uz odumretej pokozky), holim sa s ostrou ziletkou... chlpok to hned oholi, pokozku menej drazdis... a ked treba, tak hocijaky telovy krem, aj obycajna marina je dobra (ale to len kvoli tomu, ze gel na holenie mi niekedy prilis vysusi pokozku)

erikasadek
18. apr 2013

@actimela ja som to uz raz tu pisala an fore, najlepsia vec ako som pouzila bola ''silica z levandule,''
cistu formu das par kvapiek na prst a roztries po oholenych miestach, budes mat dokonale uvolnenu pokozku a zaroven sa ti neurobia ziadne vyrazky a nehovorim o prijemnej voni.. 😉

sarka9832
18. apr 2013

ja som si kupila v DM krem po holeni ich znacku a je fajn

simca06022011
18. apr 2013

ja pred holenim, riadny peeling :P odporucam z kavy - aj proti celulitide pomahal :P no ked sa ti uz robia vyrazky alebo take "bodky" natri to betadinom, zafarbi to ale vyborne dezinfikuje kozu... rano si to umyjem vzdy a vyrazky sa neurobia... mastne kremy by som na to vobec nedavala, ale tak skusit mozes...
a silicu vyskusam, ak ked vsade pisu ze sa maju riedit olejmi... tak uvidim.. k silicam.. pozor na kadejake umele nahrady, radsej drahsie ale prirodne...

molniak
18. apr 2013

zienky ja som mala s tym tiez obrovsky problem tak som zatala zuby a isla na depilaciu a uz by som nemenila mam pokoj na cca 3 tyzdne je to fakt super vela zien sa tomu brani ze to boli ano prvy krat to boli 😅 ale pravidelne chodenie menej a menej doma vecer ked idem spat si to zasypem detskym pudrom a je to super chodim aj na podpazusko aj na bikiny a mam pokoj 😀

jarkasl
18. apr 2013

je to super naozaj ako píše molniak aj ja chodím na depilaciu a tiež mi to tak vydrží 3tyždne a máš pokoj a dá sa to vydržať nie je to nič hrozné 🙂

katieg85
18. apr 2013

ja berem manzelovi nivea balzam po holeni,bo pre zeny som este nijaky balzam nenasla 😀

stanislavao
18. apr 2013

nivea ma aj krem po holeni. alebo ja pouzivam klasicke telove mllieko, alebo telovy krem.

evickapooh
18. apr 2013

ja sa preto neholim...uz som vyskusala rozne after shave (po holeni) vody,,,kremy fluidy..atd a vzdycky sa mi objavili tie malinke vyrazky...takze som sa rozhodla pre depilaciu...s depilacnym kremom NIE VOSKOM-ako tu pisu baby- jarkasl a molniak! pre mna je to pohodlne ...aplihacia trva o nieco dlhsie cca 15min ....kym ten krem ucinkuje...poizivam depilacny krem z DM...ale aj veet aj opilca su dobry....a potom sa natrem nejakym detskym mliekom na citl. pokozku

sea23
18. apr 2013

ahojte Aloe vera chladivý gel,po opalovani,ale aj po holení... 😉

helga12
18. apr 2013

Mne sa sa osvedčilo pred holením dobre umyť dezinfekčným mydlom, alebo dzinfikovať a po holení pantenol sprej z lekárne, alebo krém po opalovaní s pantenolom. Pantenol sa používa na gereneráciu kože hlavne po popáleninách.

danusskaaa
18. apr 2013

ja si po holeni holene miesta umyjem glycerinovym mydlom a je to bez podrazdenia...

wewe22
18. apr 2013

nieco co obsahuje tea tree mne to vzdy zabera

ritusuk
18. apr 2013

ja pouzivam po holeni obyc detsky puder.vysusi to pokozku a pupaciky bud nevzniknu alebo malinko a do dna sa stratia.najhorsie je sa po holeni nakremovat,dat sa do pyzama a ist sa potit do postele,to sa clovek vyhodi strasnym stylom.cerstvo oholenu kozu treba praveze vetrat,t.j naj.sa holit pred spanim a ist spat naha

stellamaris
18. apr 2013

ahoj,ja pouzivam gel na holenie,pekne vsetko oholim a potom osusim kozu a dam na nu detsky puder 😉 ziadne vyrazky ani cervenu pokozku nemam,vyskusaj 😉

akire69
18. apr 2013

ja používam manželov balzam po holení a pomáha to 🙂

lencika
20. apr 2013

ja mam niveu po holeni a parada, ale musis vyskusat asi viac ktory ti bude najlepsi, ja sa drzim hlavne toho aby nebol parfumovany