Dobrý večer potrebovala by som poradiť čo použiť po depilácií voskovými pásikmi. Vždy keď ich použijem nad perou objavia sa mi tam drobné vyrážky alebo to mám celé červené a prinajhoršom mi tam dostane nejaké 3-4 dni červený fľak. Potrebujem poradiť čo použiť po použití, nie iný spôsob depilácie 🙂 Napadlo ma, či nestačí použiť obyčajnú Niveu alebo niečo také. Čo poradíte? 🙂
.. mala by si si to natrieť niečím veľmi hydratačným a kľúdňujúcim , keďže s voskom strhneš nie len chĺpky, ale aj časť pokožky ...
ahoj, v prvom rade je potrebna dezinfekcia pred pouzitim vosku, ale tiez aj spravna technika...je potrebne aby si po pasiku niekolkokrat presla prstom, kvazi ho zahriala a potom rychlo strhnut, pri trhani je potrebne aby si pasik tahala rovnobezne s pokozkou a nie kolmo, potom zvysky zotriet olejom, najlepsie olivovym, ja si kupujem detsky v lekarni ....nasledne si zotriem olej a osetrim si to gelom z aloe vera, ja si kupujem taky z dm, ktory je urceny na pokozku po opalovani a obsahuje 99% aloe