Čo použiť na vyrážky na hrudi?

mamalucia
30. mar 2015

Ahojte baby mam 2 deti takze nie som v puberte 😀 chcem sa vas opytat ci mate niektora skusenosti s vyrazkami na hrudi a chrbate.Mam coskoro 29 a som z toho zufala.

janinah
30. mar 2015

slnko,more......

spirit16
30. mar 2015

Su dve moznosti - mozes skusit byt odvazna - vysadit vsetky sprchove gely, kremiky atd a pouzivat tzv. suche cistenie.
Prvým krokom je zaobstarať si kefu s prírodným vláknom a dlhou rúčkou. Pristupujte k ľudskému telu s citom a tlak voľte s ohľadom na typ pokožky, aby ste predišli poškriabaniu. Začíname na dolných končatinách krúživými pohybmi v smere hodinových ručičiek čistíme póry pokožky, uvoľňujeme šupiny a nadbytočný maz a postupujeme smerom nahor. Ďalej pokračujeme na pažiach, ramená a cez hrudník (u žien pozor na bradavky), ďalej pokračujeme na zadnej strane tela od krku po hornú časť chrbta. Oblasť brucha vždy prechádzame krúživým pohybom v smere hodinových ručičiek.
Ak budete tento postup pravidelne, na dennej báze opakovať, môžete zaznamenať dočasné zhoršenie pleti, teda najmä v oblasti tváre. Tento jav je úplne normálny. Vyrážky sú jedným z príznakov eliminácie a detoxikačného procesu, ktorým naše telo uvoľňuje toxicitu z vnútorných orgánov a tkanív. Nikdy nepotláčajte túto činnosť, vyrážky, hnis to všetko je uvoľňovanie toxicity. Ničoho sa nebojte, pokiaľ pracujete spolu s prírodou. Pokožka by mala nadobudnúť zdravý vzhľad do jedného až dvoch týždňov.

Druha moznost, je skusat rozne kremy, ktore by Ti mohli pomoct.
Zisti si, ci mas v okoli niekoho, kto pracuje s JUST-om. Dobry poradca, Ti ochotne da vyskusat rozne kremy, aby si sa mohla roznodnut, ci Ti nejaky vyhovuje.
Ja by som odporucila San AKtiv - ktory obsahuje okrem byliniek aj sol z mrtveho mora a vie pomoct podobne ako more.
Pripadne Tea Tree krem, ktory pokozku cisti a zaroven hoji.

januliku
30. mar 2015

Skus zinkovu mast z lekarne. Je lacna a ucinna.