Čo poradíte proti poteniu v podpazuší?

16. apr 2021

Ahojte neviete mi poradit nieco? Neskutocne sa potim podpazuchu a kvoli tomu neviem nosit uzke tricka, vzdy len tielka alebo svetre. Najhorsie je ze sa potim aj vtedy ked nic nerobim, ked lezim, ked idem spat, ked sedim. Mam 20rokov 155cm a 53kg, nadvahou to nebudete. Mali ste podobny problem? Ako ste ho riesili? Vzdy som s tym mala problem ale mam taky pocit ze
teraz to je horsie. Potia sa mi niekedy aj chodidla ked idem spat.

lenkakravcova
16. apr 2021

Bud je to hormonálne (pri dojčení,, atď, čo veľmi neovplyvnís), alebo je to stravou (pomáha detox).

magduska2
16. apr 2021

Vyskušaj toto

matka1961
16. apr 2021

Určite Driclor🙂

mimuska125
16. apr 2021

Ahoj skus toto mňe pomáha

leuska15leuska15
16. apr 2021

Alebo aj neustálym nadmerným stresom

gabikane
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anulienka99
16. apr 2021

Po dlhom hľadaní mi pomohol vichy antiperspirant, dokonca majú aj 7dňovú kúru proti poteniu. Je to drahší výrobok síce, ale bežné antiperspiranty z drogérie na zvýšené potenie nezaberajú. Držím palce, nech si nájdeš ten správny výrobok. 😊

schokolade1988
16. apr 2021

@magduska2 súhlasim. Používam cca rok s prestávkami a za mňa topka . Bez zápachu , bez mokrých fľakov ,proste super ...

lenkamatkova
16. apr 2021

Mám ten istý problém, už od puberty a skúšala som aj výrobky ktoré sa tu spomínajú vyššie. Áno, zaberajú ale tak ma z nich pálili podpazušia, neskutočná bolesť. Nikdy viac driclor ani eucerin. Bojujem s tým jak sa dá, ale čo mi zatiaľ najviac vyhovuje je to, že to nechávam proste tak a na tričká si lepím lepky na zachytávanie potu (z aliexpresu) - vyzerá to ako intímka 😅 ale aspoň nemám fľaky na tričku

fiafia
16. apr 2021

Driclor jednoznačne. Zo začiatku som používala každý večer, potom raz za týždeň, raz za mesiac a potom už len občas. Zabral perfektne. Cena tuším do 10€

patricia2288
16. apr 2021

Mne roky nepomáha nič. Driclor drží pol hodiny. Vonku mínus 20 a ja spotená pod pazuchami rovnako ako pri plus 30. Nie si sama.

zuzka1117
16. apr 2021

Ja som práve nedávno objavila tričko gobi, veľmi odporúčam

gabikane
20. apr 2021

Doporučujem 100% prírodný kryštal Alunit, neucpáva pory.. aplikuje sa pod tečúcou vodou, vydrží 5x viac ako klasický deodorant a má veľa vužití, keď sa z neho urobí roztok,