ahojte moc mi vypadávajú vlasy!Idem si rozčesať vlasy a hneď plná kefa vlasov!Poraďte mi niečo proti vypadávaniu vlasov!Ďakujem
Ahoj, bohužiaľ asi 3 týždne mám tento problém aj ja... NIKDY v živote mi ešte takto nepadali vlasy ako teraz, nechápem z čoho to je... pri umytí guča vlasov potom kým ich rozčešem ďalšia a dokonca aj keď si ich len prehrabnem rukou už suché tak mi ostane v ruke veľa vlasov... až mi je do plaču z toho... dúfam neplešatiem :D ja som si inak kúpila žihľavovú vodičku, stará dobrá klasika, ale neviem či mi to až na takéto masívne vypadávanie pomôže... ostáva mi len silno dúfať..
tiez som mala ten problem a kupila som si klasicke stare ale osvedcene ampulky so zihlavovou vodou - a mam pocit, ze mi velmi pomohli................. skus - nie je to velka investicia 🙂
Zinok pomôže,ale učinok vidno až po 3mes. užívania
s vypadavanim vlasov treba byt opatrne.....moze to znamenat aj nejaku chorobu.......mne pred par rokmi zistili anemiu, stredne tazku, mavala som stavy na odpadnutie a u hematologa sa na hned pytali, ci mi nepadaju vlasy. ☹ ...........preto by som aj odporucala ist k Dr. a mozno aj patrat po pricine, len aby si bol clovek isty, ze nieco nezanedbal......
Staršej dcére tiez vo veľkom vypadali vlasy, vyskúšali sme všetko možné aj nemožné ale nám pomohol Revalid, berie ho uz 5 mesiac a ma naspäť svoju hustú hrivu🙂 každé ráno po jedle jednu tabletu
ja som brala 4 mesiace forcapil, je to super hlavne to badam na nechtoch ale vlasy mi padaju ronako. mam ich uz skoro po zadk takze ked mi vypadnu aj 3 vlasy je z toho chumac-takze netreba prehanar. ked tak daj si spravit krvny obraz, mozno mas velke straty mineralnych latok
Mne osobne veeeelmi pomohol obycajny cisty zinok. A kadernicka mi vysvetlila, ze vlasy su dlhe, malo vyzivene a tak odporuca aspon podstrihnut. A mala pravdu, vlasy som si nechala podstrihnut, zodpovedne brala zinok a vsetko je uz ok 🙂
Mne pomohol na radu kolegyne,ktorej tiez pomohol - lecitin a kupila som si vichy na zastavenie vypadavania vlasov. Tato kombinacia mi pomohla ( nie vsak po porode,tam som to nechala tak) 🙂
Dalsia kolegyna zas brala vitaminovy preparat - revalid, je to vraj dost silne a ucinne.
Ak by uz nic nezabralo,tak potom uz jedine dr.
ja som si kupila tablety b komplex brala som ich mesiac a hned boli vysledky prestali vypadavat dokonca mi aj zhustli az si to druhy vsimli namne,ze jake mam huste.a nestali ani vela,kolo 2 e
Mne ked vypadavali som pouzivala od Vichy Dercos a este Revalid tablety...odkedy som otehotnela mi vlasy spevneli a prestali padat a aj teraz ked kojim tak nastastie nepadaju....klop klop...dufam ze to tak aj zostane 🙂
Silicea + cierny sezam
po vyskusani vselicoho mi nakoniec pomohol obycajny lopuchovy sampon,vlasy prestali prudko padat po niekolkych umytiach a podporuje aj rast novych vlasov
jednoznačne Sprej z Aloe Vera - http://www.lr-slovak.com/aloe-vera-sprayprvej-p...
mááš mnohostranné využitie... na popáleniny, na spálenú pokožku, pozeranie, rýchle hojenie rán, proste VšETKO!!!
AK by si mala záujem ozvi sa mi , viem ti to zdistribuovat
Mne kamoska poradila Calibrum ze vraj jej to pomohlo mate skusenosti myslite ze to pomoze
Mne veeľmi pomohli Forcapil tbl, ale treba ich užívať 3 mesiace po 2 tbl/deň. Nedráždia žalúdok ako Revalid a Donna Hair....Oplatí sa kúpiť balenie 180 ks. Naozaj odporúčam, po užívaní mi začali rásť nové vlásky 🙂
Mne kamarátka poradila nech vyskúšam Donnahair, užívam ju asi mesiac a vidím už zlepšenie, pol roka dozadu mi začali strašne vypadávať vlasy a odkedy užívam donnu vypadávanie sa dostáva do normálu.
jednoznačne by som odporučila forcapil, najlepšie cena aj kvalita. po prvom mesiaci užívania som videla rozdiel, posilnili sa mi korienky a začali rásť nové vlásky.
U mna tiez ucinkuje Revalid. Vraciam sa k nemu opakovane. Ale treba vybrat celu kuru podla letacika. Na zaciatku kury si zvyknem davat vyssie davky, to znamena po dve kapsule rano a vecer. Na obed si nedavam. A ked mam pocit, ze mi vypadava menej vlasov, tak to znizim na davku 1 kapsulu rano a vecer. Este sa mi osvedcili aj revalidove ampulky. No nie u kazdeho Revalid ucinkuje. Kamaratka mala velke problemy s vypadavanim vlasov a u nej zabral Forcapil.
forcapil je podla mna zo vsetkych najlepší,brala som už viacero doplnkov a on mi jediny skutocne zabral
Ahojte, vedeli by ste mi povedat ci ten Forcapil ma taku divnu kyslu chut aj vonu? Moze to byt? Dakujem
Ak máte záujem, môžete si pozrieť prírodné prostriedky proti vypadávaniu vlasov. Možno niekomu pomôžu: http://www.copomoze.sk/zdravie/vonkajsie-proble...
zihlavovy sampon, ziadne zehlicky farby feny vitaminy napriklad donnahair takto si aspon 3 mesiace vlasy zregenerovat a budete spokojne, ja to robim pravidelne a mam dlhe tmave vlasy 🙂
Ahoj Vivien. Môžem ti odporučiť oriflame kapsulky ktoré su extra proti vypadávanie vlasov a na zdravé nechty a nechtové lôžko
Tiež by som to rada vedela, po pôrode mi začali hrozne vypadávať. Neviem či je to tým. Doporučili mi Donna Hair. Vybrala som 90ks balenie a žiadne zlepšenie. Teraz som si kúpila obyčajný Zinok, uvidím či to pomôže.