Robím na jednu smenu,v práci som na nohách denne prejdem 15-20km.Poobede pre dieta do škôlky,rýchlo niečo navariť spratat,ešte so psom von na prechádzku.Ja už o 16-17tej vôbec nevládzem.Som taká unavená,nohy ma bolia aj celé telo.Najradsej by som len sedela a nič nerobila.Len to sa nedá.Poradte niečo účinné proti únave
Inac to ta obdivujem, že toto zvládaš. Ja odrobim, upracem doma, idem so psom vonku a som hotová, nic iné už nerobím. Som sama bez detí
Magnézium a B6
@jsbb Kávu nepijem vôbec a čaje tiež moc nie,keď si dám tak len ovocný.Robim teraz rok po RD,neviem či som si už odvykla od práce alebo je to vekom že už nevládzem toľko čo zamlada.
Dobrý deň, určite omega 3 mastné kyseliny, a kým ešte nie je také slniečko, tak aj vitamín D. Opatrujte sa 🙂
Železo, draslík, vitamín D, daj si zobrať krv, či ti nechybaju. 8 hodín spánku, veľa vody, menej stresu alebo ísť na skrátený úväzok, kým je dieťa malé
Ja som podobne na tom ako ti, 10-12km pešo denne, a spím len 2hod.denne. vyskúšaj L carnitin,ale nedaj to na vecer skôr na obed,ja to este neberem lebo kojim
Poradili ste viac prípravkov čo brať,no čo je také najúčinnejšie?
Pestrec mariansky
Urcite l-carnitin mne fungoval
Ja mam niekedy tri 11 hodinove sichty za sebou, prejdem v praci cca 12-15 km. Stale stojim alebo chodim. Mne pomaha magnezko, hroznovy cukor a tekutiny.
Za mna zelene potraviny-jacmen a chlorella 🙂
Káva a zelený čaj