Ahojte, takže čo mi poradíte na zapálene ušné dierky ?? s čim si to mám potierať? može byt aj zinková masť ? No vlastne z toho to mám že mi nerobí dobre bižutéria 😒 Dakujem za vaše odpovede 🙂
nám pomáha jedine framikoin
Aj ja pouzivam framykoin a zabera super ...
@natal12 urcite by som bizu na tvojom mieste zahodila, a radsej striebro. Nausinice daj dole a poriadne preliecit, ked sa bojis stipania tak repikom umyvat veelmi casto ale ak to nepomoze tak urcite framikoin, ten nestipe.
mne pomohlo dat na nausnicu propolys a par krat pretiahnut namocenu nausnicu.. (tu potom utri a zaroven sa dezinfikuje), do druheho dna to bolo OK. Chvilku som nosila len zlate nausnice a potom uz opat mozem aj bizu, ale len kratko, rano dat a poobede, ked pridem domov hned vybrat...
@sissy27 a može byt takýto čaj ?? pozri link :http://www.najlekaren.eu/bylinne-caje/426-repikovy-aj-... zajtra vybehnem do lekárne 🙂
@natal12 - framykoin alebo obycajny olivovy olej a casto potierat.
@natal12 Juj, neviem, ci sa da kupit aj bezne, my ho mame od vcelara, od ktoreho berieme aj med, ale je to super vec, sice na rany stipe riadne, ale vsetko sa krasne hoji... Ci ho dostat aj bezne neviem... Premyslam, ze ked sme boli male, mamka nam davala alkohol (ale nieco silnejsie, viac %) alebo alpu.
my sme to mali min rok, inak bizutka mi nikdy nevadila. Moze byt slabsia imunita a vtedy sa to stava. Mala som zapalene pol roka aj mala. Natierali sme ja tea tree olejkom a melej kajeput olej, alebo riedeny tea tree. Dobre je aj posilnit imunitu. Ale teras si uz davam pozor na naušky, na bizuternych idem povymnienat za strieborne zapinanie,alebo z chir oceli.
a myslite ze možem kombinovat tea tree olej, alpa a repíkový čaj ?? či to neni dobre ??
@natal12
tak to natri len okolo,ak sa bojis,cez kozu to tam prejde
preto pisem aj kajeput,to je vlasne slabsia verzia tea tree, mozu ju bez riedenia aj deti
ano,zapinatka, najprv som objednavala strieborne na koralky.sk, ale nasla som,ze od nich maju cely stojan v galanterke aj v umeleckych potrebach. postupne povymienam,na tych, co mam rada a na nove si uz davam pozor. objednavam teras z yves rocher , tam maju bez niklu, pokovane rodiom a te mi nevadia.
ahoj ja osobne som to vzdy robila tak, ze som si nausky adala na noc do liehu a kazde rano som si ucho pretrela liehom, tu zasusenu mokvajucu hmotu som tak vybrala a do par dni mi to vzdy preslo, ale tak je to individualne
nam na uska kazala doktorka davat framikoyn
@natal12 moze a ked si alergicka na nikel a spol. tak tu bizu nepouzivaj. to da rozum