dobry den, co pomaha na zapalene dasno?
Kloktat ustnu vodu zatial nepomaha, zubarka mi tam kaz nevidela. Uz 2.den som na tabletkach..skusala som aj repik
Vdaka za rady
@misickaa4 corsodyl je aj ústny roztok, herbadent roztok, tinctura gingivalis, curasept ústna voda , všetky mám odskusané a pomahajú a ešte by som ti poradila vylúhovať salviu a vyplachovat
@misickaa4 mini rada,vydezinfikuj ihličku a nadvihni ňou jemne ďasno,mne to raz spôsobila mikrošupka z jablka čo zostala pod ďasnom aj zubarkou nepovšimnutá.Darmo som cistila,vyplachovala,išlo ma poraziť.Az ma napadlo čo ak tam ozaj čosi je
Keď sú problémy s dasnami je najlepšie ísť na zubnú hygienu. Je to dosť nepríjemné a ja sama som bola len raz a to mi stačilo 😁. Odvtedy sa snažím lepšie si čistiť medzizubné priestory ako to volajú zubári 😁
curasept gel na medziz. kefku a vycistit...par dni krvaca nezlakni sa...mala som pred mesiacom medzi dvomi zubmi, som myslela ze zdochnem, nikdy som neverila ze zapalene dasno takto boli, tiez som myslela ze to je zub! a houby to bolo dasno, ale bolelo ako zub