Čo pomôže na vodu v kolene?

30. júl 2024

Čaute,.prosim vás ženy nehejtujte ma,prisla som sa sem poradiť a opýtať sa ak máte skúsenosti.Podotykam že nikdy som nemala takéto problémy ako mam teraz,tak som sa s tým nestretla.Tahali mi vodu z kolena pred par dňami,no boli to opäť a koleno aj okolie neho mi opúcha zas.Nevladzem ,som hotová.Na ortopedii ma odbili,ze nemôže mi opäť robiť punkciu,ze je to skoro.Do toho som dostala menzes,boli ma brucho, brutálne.Koleno ešte viac.Mam Flector,tak si asi dam. Neviete nejaký domáci recept na to boľavé koleno? Pomôže octanova masť?😢Ja som už úplne fyzicky zničená , plačem,boli to fakt vsetko...,poraďte daco co by pomohlo 😢 díky 🙏🙏🙏🙏

dahra
30. júl 2024

Prečo sa ti tam tvorí voda? Úraz? Zápal? Ja mám reumatoidnu artritidu. Preto tam mám zápaly, vodu. Punkciu mi robia tak cca 2x do roka. Octan nezaberá. Na zápal mi pomáhaju iba naste, napr. Reumamast, Veral...atď. Samozrejme aj lieky beriem.

aurelia2000
30. júl 2024

Magnézium 500mg denne, aspoň 2 týždne, videla som prípad, keď to fungovalo a bolo to na radu starého skúseného ortopéda. Tiež sa po punkcii voda vrátila a už dr nechcel ťahať znova, tak kázal šumivé magnézium. Kiežby to aj tebe pomohlo, len nemusí to byť to isté.

lukbe
30. júl 2024

No ja som to mala tiež tak pred pár rokmi. Niekoľkokrát mi tu vodu tahali, nikdy nepovedali, že to neurobia, raz dokonca na pohotovosti. Jasné, nie je dobre, ak sa stále tvorí. Treba urobit nejake testy. Urobil mi to obvodny Dr., ake to som mala papier z pohotovosti.Dávala som si kapustny list na par hodin alebo lopuch. Neviem, či toto pomohlo. Už asi rok to mam akotak v pokoji, aj ked opuch tam zostal aj pobolieva, ale aspoň voda sa netvorí. Raz za pol roka mi pichne kyselinu hyaluronovu.

asdfka
30. júl 2024

Mne mama nahrievala kapustne listy a prikladala na koleno, alebo este aj borievkova masticka od justu. To mi zaberalo.

beasy
30. júl 2024

No urcite sa treba vyhybat konzumacii alkoholu ktory tvorbu vody v klboch este podporuje, octan pomoze na opuch ale neodstrani pricinu opuchu cize vodu, pomozu urcite chladive maste, alebo tie co obsahuju lidokaín co sa tyka lokalnej bolesti, v ziadnom pripade si nedavaj teple obklady, prave naopak chlaď to miesto, kedze je zapalene cele svalove okolie teplo škodí, snaž sa čo najmenej chodiť a pokial sa dá keď ležíš vykladaj si nohy vyssie v porovnani so zvyškom tela.

lulu1321
30. júl 2024

Odporúčam konzultáciu reumatologa

osky
30. júl 2024

Moj muz mava problemy s kolenom a co mu fakt zabera je Fastum gel-na predpis
Volne mi predali Lioton gel.
Skus

A to magnezium je fakt fsjn.
Ale kup si kvalitne-magnezium citrat.
To sa lepsie vstrebava
Magnezium oxid-sa ti vstrebe minimum latky a potrebujes zjest toho vela.
Sumive tablety-polovica ti vysumi...to nejedz..
Zbytcnost