Prosím vás čo odporúčate na silnú bolesť zubov ? Tabletky mi ani len trosku nezaberajú jedine čo mi trosku pomáha je studena voda keď držím v ústach ... viem že zubár tam sa chystám hneď ráno ale dovtedy nejako vydržať ... :(
joj ale ta lutujem😟 najhorsia je bolest zubov, ja som si vytrpela dost, ale k zubarovy som nesla, mam z nich panicky strach
a este ma napadli klincek si dat do ust cmulat, to vydezinfikuje ustnu dutinu
Ak máš zapálený nerv Flector, ak máš...alebo Nalgesin
Ak máš doma propolis tak skús ten...potrieť si to s tinktúrou...mne to pomáha
@luckalukas_1 ja už som skúšala všetko, klinčeky, cesnak, alkohol, alpu nič mi vôbec nezaberá ani tabletky jedine to keď držím vodu studenú v ústach ale aj to na 3 min a znova musím vypľuť a dať studenú :( už som zúfalá ľad keď priložím na líce bolesť sa stupňuje
@luccija nalgesin som brala vôbec nezabral :/
Alebo listerinom vypláchuj
Flektor tabletkách lebo prášok je na lekársky predpis
@monika231076 ja mám doma flector prášky ...
Šla by som na pohotovosť, nech zo otvoria a zajtra k lekárovi. Mne na bolesť zaberie len zubár.
Tak si vyskúšaj dať flektor ten je najsilnejší liek
@monika231076 skúsim len musím trosku počkať lebo nalgesin som brala o štvrtej ...
@hettinka nemám dobrú skúsenosť so zubnou pohotovosťou
@hettinka
@monika231076 tak ak nič nezaberá tak už len ísť na pohotovosť a skade si ??
@monika231076 Košice
To je dosť dlho nato že ty nezabral nalgesin
Fuuu tak to neviem kedy je uvas pohotovosť keďže ja som z ba
@monika231076 no vôbec mi nezabral ani len trosku nepociťujem úľavu ...
Tak vyskúšaj si d tat en flector a poprípade ísť na pohotovost
joooj moja 😟 velmi ti chcem poradit, no uz nemam nic lepsie, mne stale zabral jedine len lad a alkohol drzat v ustach... tabletky mi tiez vobec nezaberali, celu noc som chodila hore dole po dome s placom, co som uz nevedela co robit, vtedy som odskusala lad a alkohol, od vtedy len toto robim ked ma boli zub
chod na pohotovost, nech ti nieco pichnu od bolesti, ved sa zblaznis😣
@monika231076 je mi to ľúto zuby je najhoršia bolesť mňa tiež čaká zajtra trhanie 4zubov sa veľmi bojím ale trpieť nemienim
možno by som išla k zubárke, nech ti predpíše aj nejake tabletky na bolesť na predpis... viem, že mame dlho robili nejake zuby a tiež ju to extremne bolievalo a zubár jej predpísal taky prášok do vody od bolesti, ktorý bol ale na predpis... bohužial si ale nepamatám, ako sa volal :/ skús to u doktora, ked je bolesť ozaj silná a nezaberajp lieky
@vollino5 asi myslis flector.. vela ludi ho chvali a je pre nich zachranou ..no mne nezaberal ani ten🤷
@luckalukas_1 asi áno, naozaj si nepamatám názov, ale je to možné :D tak potom naozaj neviem no :/
Mme pomohla sol vriaca voda nechat prechladnu a vlazne preplachovat,cesnak este..
Ahoj viem si predstavit ako teraz trpis, pre tyzdnom ssom si tym presla tiez mi len studena voda pomahala, celu noc som nespala len vodu v ustach drzala az mi bolo s tej vody zle. Hned rano s 2l flasou vody ma muz viezol k zubarovi lebo som uz bola total vycerpana. Utekaj na pohotovost lebo neskor nepomoze uz ani voda. Drz sa..
@zuzickazuzanka a môžem sa spýtať čo si mala so zubom ? Čo ti s ním zubár spravil ? Ďakujem
Pichla mi injekciu a vybrala nerv, strasna ulava
Tak zienky mám tam zápal dostala som antibiotiká a na druhý týždeň má čaká trhanie 😖
ľad.. ja som prikladala z mraznicky meso, bez utierky, ale inak sa odporuca zabalit do utierky a tak prikladat.. a domacu 70%ku som drzala v ustach, to tiez zaberalo 😃