Ahojte maminy,
neviem, či tu je podobná téma... V poslednej dobe bývam často unavená. Samozrejme, nie je to bez príčiny. Starám sa sama o skoro 6 ročnú dcérku už 2,5 roka. Rodičov mám 100 km ďaleko, takže pomoc žiadna. V práci stres, v noci dobre nespávam, nakoľko mám aj zdravotné problémy (bolesti v krížoch)... takže mi pomaly akosi "dochádza dych" 😒 Prosím neraďte mi oddych, ísť na rekondičák 😎 ... veľa ovocia či prechádzky. Skôr by som privítala, keby mi niektorá z Vás napísala, čo ju "nakoplo", resp. čo na únavu. Nejaké vitamíny? Všimla som si, že dosť mi "vadi" aj premenlivé počasie. Jeden deň 27, druhý 16 stupňov. Má niekto nejaký zlepšovák ako to prekonať? Ďakujem za všetky odpovede.
@lamps dakujem 🙂 ako dlho si ho brala? no, priznam sa, ze velmi neverim, ze ma nieco "preberie", ale vyskusam 🙂
@lienkalenka40 zázraky robí obyčajná voda....piješ dostatočné množstvo tekutín?
@lienkalenka40 jedno balenie je na mesiac, užíva sa l tbl. denne, mne veľmi pomohlo. Už po dvoch týždňoch som sa cítila lepšie. Len ho neužívaj na lačno, lebo mne bolo po ňom zle, najlepšie je užiť ho medzi jednom. Ak ti nepomôže skús ísť ku svojej dr. či nemáš nejaký problém so štítnou žľazou, tá tiež môže spôsobovať únavu
@miriamkac pijem dost... teda, dufam.
@lamps dakujem, skusim 🙂
velmi dobry je koenzym Q10, ja beriem bezlaktozovy od sunday natural, je to prirodny produkt ziadne pridady
@lienkalenka40 mne pomohlo na únavu Spektrum Energy 😅