Poradte mi prosim nieco pre muza na suchy drazdivy kasel. Dusi ho pri kaslani sem tam pocujem aj take jak keby tam mal hlieny. Je pozitivny na covid
Babské recepty - zvlhcit vzduch v miestnosti, ak máte inhalator, inhalovať Vincentku, naparit sa so slanou vodou, teple mlieko s maslom vypiť...môže skúsiť Stoptussin alebo kodein, ale mne nezabrali
dakujem
Nam pomohli produkty z TianDe, prešli sme tým celá rodina.viac info v správe.
dobry den, sucitim s Vami pretoze viem si predstavit asi ako sa obavate o svojho manzela... no podla mojho nazoru otazku ktoru by sme sa mali pytat je, ze co je pricina? Z coho ten kasel vznika? a odpoved moze byt dehydratacia, zla zivotosprava a znecistenie tela toxinmi, chemikaliami a tazkymi kovmi... ak budete na ten kasel davat nejake syrupe, cajiky, tabletky a pod. tak ano, pocitite zlepsenie no mozno na 1-2 mesiace a potom sa znovu problem vrati... preto je dolezite vyriesit pricinu a zbavit sa toho raz a navzdy... odporucam sa ocistit prirodnymi bylinami a zmenit zivotospravu... aby som vam vedel konkretnejsie poradit, musel by som vediet viac...
@matejmravec neviem no pred tym nekaslal a nezil ani nejak nezdravo len od kedy je pozitivny sa to objavilo ale uz sme to poriesili snad mu to pomoze
Skúste natrieť Jazveciu mast na hrudník , poprípade niečo od alergie vziať. Skore uzdravenie prajem🙂