Čo pomôže na suchú pokožku hlavy?

8. apr 2021

Ahojte. Poraďte mi prosím niečo ozaj účinné na suchú, supinatu pokožku hlavy. Ja som snáď vyskúšala všetko a ak niečo zaberie je to len na krátky čas. Rada by som vyskúšala nejaké zábaly, kúry, ak ste tu nejaká bylinkarka, ktoré bylinky by boli vhodné na oplachovanie hlavy? Alebo co zaradiť do stravy, aké potraviny, vitamíny by mohli pomôcť? Rada by som sa zamerala na pomoc prírody Nechcem sypať peniaze za rôzne preparáty ktoré aj tak nepomáhajú.

paulinkaa2
8. apr 2021

Ja som to mala zhruba 3 roky. Všetko som preskusala. Nakoniec som isla kožnej kt. mi dala clobex a belosalic a mam pokoj

autor
8. apr 2021

@paulinkaa2 belosalic používam tiež.ano pomáha mi ale chcela som nájsť iný spôsob, niečo čím by som bez chémie vedela bojovať so suchou pokožkou, to fakt nič neexistuje?nejaké domáce finty? 🥺

paulinkaa2
8. apr 2021

Ja som si naliala aj aviril akurát tak mastné vlasy z toho a pokozka sucha

autor
8. apr 2021

@paulinkaa2 ja mam tiež kadečo vyskúšané, napr. Ústnu vodu 🤭 som rozmýšľala ci by nepomohlo premastit pokožku olivovým olejom a zabaliť na noc a ráno ich umyť... Muž by si asi tukal na čelo ci som ok ale ja už nad kadecim uvažujem co by pomohlo

gabikane
8. apr 2021

prírodný šampon z mydlového orecha, ..

autor
9. apr 2021

@gabikane ďakujem za tip, máš to odskúšané? Zabralo to? Môžeš mi napísať ktore to je konkrétne mydlo? Lebo asi v obyč.obchodoch ho nenájdem

gabikane
9. apr 2021

napíšte mi internú poštu