Ahojte, mal niekto stuhnutý/preťažený brušný sval ?
Čo vám pomohlo, a ako dlho to trvalo ?
Tak ,to by aj mna zaujimalo.Pockame do zajtra ,co napisu,AUTORKa mas aj bolesti ,lebo ja mam strasné,
@bibiana1910 @vrokola z čoho stuhnutý, preťažený brušný sval? Akože svalovica na bruchu? Z čoho?
@vorkola bolesti nemám, skôr len tým že je stuhnutý tak ho dosť cítim ako keby ma tlacil a bol napnutý
@miamia04 mám 7m dcéru a z toho že ju nosím len na ľavej strane tak mam napnutú len tu jednu stranu a hrozne mi tam stuhlo svalstvo
@vorkola dokonca mám aj na ľavej strane ten brušný sval väčší tým že ho častejšie pouzivam, neviem či máš ak ty taký problém
@bibiana1910 skúšala si nejaké strečingové cviky na uvoľnenie tych svalov? Magnézium, prípadne rozmasírovať alpou, krémom?
@miamia04 teraz možno 2 dni dozadu som si to začala masírovať a naťahovať ale neviem či ti pomôže, lebo mám pocit že to je ako keby jednu stranu cvičíš viac tak je väčšia a tento pocit mám ja na tom bruchu že tú stranu a sval zapájam viac tak je väčší a pevnejší
@bibiana1910 a nemôžeš skúsiť malú nosiť aj na druhej strane? No máš pravdu, je to také jednostranné cvičenie, skús masírovať a naťahovať ako píšeš, možno aj precvičiť celé brucho ale viac tu nepoužívanú časť, a ten strečing,inak neviem 🙂
@miamia04 no jasné musím začať malú nosiť ak na druhej strane, len vždy automaticky beriem malú na ľavú stranu ale musím si začať davat nato pozor lebo teda nikdy by mi nenapadlo že je niečo také možné aby som mala jeden sval ma bruchu väčší ako ten druhý z toho že pouzivam viac tú stranu, a teda najprv to bola veľká panika a stres že čo sa deje keď ma tlačí v boku, išlo mi všetko možné v hlave že čo sa deje 🙈 ale aj keď napnem brucho tak je normálne cítiť že ten sval je väčší čo ma vážne dosť prekvapilo 🤷🏼♀️
Každopádne ďakujem za radu 😊
@bibiana1910 neboj, to máš ako posilovanie, len treba používať aj druhú stranu a ono sa to upraví. Ďakujem aj ja.🙂
TO by aj na zaujimalo?