Čo pomôže na štiepiace sa nechty?

majka556
29. júl 2021

Ahojte,neviete mi poradiť niečo na nechty? Veľmi sa mi lamu a štiepia. Už mám stým problém dlho a neviem sa toho zbaviť. Ďakujem za každú radu !

malinovka333
29. júl 2021

zinok

ivka21
29. júl 2021

@majka556 ja som to mala celé roky a nakoniec pomohlo keď som začala ako tehotná brat železo a kyselinu listovú. Mne zinok nepomahal

feeewa
30. júl 2021

Mne pomohol tento lak: https://eveline.eu.sk/eveline-lak-na-nechty-tot..., treba používať podľa návodu 🙂

anonym0001
30. júl 2021

@majka556 pomáha užívať kremelinu a tabletky na nechty a vlasy

ninah1486
5. júl 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

Mne pomohlo pravidelne uzivanie kolagenu. Nechty sa mi desne stiepili a mala som ich krehke ale ako som si zacala davat kolagen od naturalprotein su v ovela lepsom stave. Dokonca by som povedala ze aj vlasy mam nejake krajsie ako ho beriem.

beahavala
9. júl 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

za mna jedine dlhodobe uzivanie kolagenu, ten je skvely aj na vlasy aj na nechty