Žienky, poraďte prosím. Čo na sennú nádchu? Štípajúce oči, až slzia a kýchanie. Vrátilo sa mi to po desaťročí.
Lieky najskôr v pondelok.
Lieky si vies kupit aj v lekarni. Antihistaminika predavaju na 7dni bez receptu. Tohto roku synovi nezabera nic. Stale plny nos...
Keď som ešte chodila k bylinkárke, ktorá nás ako deti strážila, tak som jej pomáhala aj zbierať bylinky a keď niekoho mala, tak som počúvala ako im radí, na tieto senné nádchy, alergie im radila piť čaj prhľavový, hneď ako začne na jar rásť, z takých mladých rastlín a piť dlhšie aspoň tri týždne a aj veľa chodiť von na prechádzky od jari.
@katkamatka7 super ze ti to pomaha..
@katkamatka7 doporučujem čističku vzduchu, mávam to v noci zapnuté v spálni, aspoň v noci dycham normálne a vyspím sa. Ma to filtre, takže človek dýcha čistý vzduch, nie pele a prach
ja mam od detstva alergiu, v lete vzdy na chate sialene kycham zo vsetkeho, co rastie okolo, napriek tomu, ze to tam milujem. Od minuleho roka beriem colostrum, s malymi pauzami skoro cely rok, no a tento rok som este nemala ani jeden zyrtec 🙂 Takze neviem povedat, ci to fakt funguje na alergiu ako hovoria, alebo su letos ine pely 🙂
Rusko. Mne pomohlo, 2 roky nekycham 🙂
@katkamatka7 antihistaminika a spreje