Čo pomôže na rást pŕs?

stanuska84
10. mar 2012

ahojte co je dobre na rast prs znicoho nic sa mi zmensili prestala som brat antiku ale naspet ju brat nechcem co pomoze

omnia23
10. mar 2012

Skus spevnit prsia,nabrat troska svalovej hmoty

martija
11. mar 2012

ja myslim,ze nic 😀 ...jedine tak plastika....a cvicenie urcite nepomoze, to pomoze spevniet ovisajiuce prsia. Prsia su tuk, a cvicenim sa naopak zmensia, pozrite sa na fitnesky,kulturistky, bud nic,alebo silikon.....ja by som tiez brala nejaky zazrak, velmi sa mi pozdava zakrok,kde sa zavedie do prs vlastny tuk, vyborna metoda,zial nemam dostatok tuku, ani rici,ani cici...takze nic...a pomlcim o financnej narocnosti tohto zakroku.

omnia23
11. mar 2012

@martija ale cvicenie by jej pomohlo,troska sa prsia aspon nadvihnu a opticky vyzeraju vacsie...

martija
11. mar 2012

@omnia23 cvicenie hlavne odburava tukovu hmotu, co prsiam moc nesvedci.( kedze su z tuku) A ano mas pravdu prsia by to mozno nadvihlo,lenze to by museli byt ovisnute, a to je hlavne problem vacsieho poprsia. Co zrejme stanuska84 neriesi. Jednoducho a strucne na rast prs naozaj nepomoze nic. neexistuje pripravok okrem plastiky ktory by ich zvacsil. Mozno este tak tehu a hromony, ale to skor vynimocne, skor je to opacny pripad, najskor sa zvacisa a ked sa dokoji,tak su este mensie ako predtym,ale to je individualne.....

akeber362007
11. mar 2012

Aj ja si myslím že určite len plastika , nepíšeš či už máš deti .....ja som tiež mala vždy malé prsia ale ako som otehotnela zväčšili sa aj po pôrode mi ostali väčšie aj keď som dlho nekojila , pri druhom pôrode sa tiež zväčšili a dodnes ich mám dosť ani by také nemuseli byť . Cvičením sa ti len spevnia určte nezväčšia . Cvičila som štyri roky kalanetiku , tam je to cvičenie o posilovaní svalstva . Vtedy sa mi výrazne zmenšili prsia.

matisd
21. mar 2012

ahojte, aj som mala veľmi malé prsia dosť som sa tým trápila...hlavne v puberte 😒 okrem toho mám ešte aj vpáčený hrudník, takže to vyzeralo hrozne..... našla som si fajn chlapca, ktorý ma mal rád takú aká som, vzali sme sa, v tehotenstve mi prsia narastli na dvojky kojila som 4 mesiace, potom sa zmenšili, pri drohom tehu to iste, tam som kojila 18 mes. a celý čas som sa vytešovala 😀 😀 😀 no teraz sú opäť malé, ale keď si chcem obliecť niečo pekné dám si push up - ku a veľmi to neriešim, trápi ma to niekedy no ale čo už ..... sem-tam si pocvičím ale nie pravidelne jasné že by som pristala na väčšie no ale keď príroda nenadelila tak asi smola. 🙂

eaka
21. mar 2012

juj, chcela som napísať, že push-upka, no @matisd ma predbehla..

matisd
22. mar 2012

veru eaka keď sa nedá tak sa nedá....

kika87
3. jún 2012

@martija ahoj a vieš aj koľko by to mohlo asi stáť ???

sisaha
3. jún 2012

@kika87 cena sa môže trochu líšiť v závislosti od zariadenia, ale nasla som napr. toto http://www.mediklinik.sk/sk/plasticka-chirurgia...

kika87
3. jún 2012

@sisaha Ďakovala 🙂)) skúsim pozrieť 🙂

kika87
3. jún 2012

@sisaha no a sú to ozaj pekné pálky :(( ale aj som si myslela ...