Čo pomôže na opakujúci sa herpes?

pupetko263
13. jan 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť niečo na herpes aby sa nevracal mala som ho na Silvestra a dnes znovu mám menzes tak neviem či je to aj tým začala som užívať imunoglukan a ešte lyzin rozmýšľam že by som si kúpila čistú hlivu ustricovu namiesto imunoglukanu máte s niečím dobre skúsenosti?lebo som zúfalá

veronika0310
13. jan 2022

Ak už raz v živote herpes dostaneš tak ho pri podlomenej imunite dostaneš znova 🤷🏻‍♀️ Bohužiaľ toto asi neovplyvníš.

azurova99
13. jan 2022

@pupetko263 bekomplex a mastičky , nič viac a pestovať si imunitu, mne staci že som prechladena a už mám takže

zana1234
13. jan 2022

@pupetko263 lyzin od Kompavy...nedam dopustiť..tiez som mavala herpes kazdu chvilu...

pupetko263
autor
13. jan 2022
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@zana1234
A koľko užívaš denne? Ja si dávam 2 tablety a ako dlho ho jesť aby zabral

zana1234
13. jan 2022

@pupetko263 rano na lacno bezne 1tabletku. Mne vzdy pomohlo 4-5 dni jest rano 2 a večer 2. Potom každé rano 1..ja ho uzivam dlhodobo..nehovorim,ze sa nestane,ze citim,ze mi rastie,ale hned nasadim zvysenu davku a do týždňa je prec a hlavne nie je taky bolestivy a nemam pery spuchnute ako kacka..vyskusaj..z mojho okolia vela ludom pomohol. Drzim palce a nech sa to zlepsi..

zana1234
13. jan 2022

@zana1234 v tvojom prípade..ked su tazkosti 4-5 dni zvysit.. omylom mi zmazalo co som ta mala..

alena2798
13. jan 2022

@pupetko263 mne cele roky skodila cokolada. Vzdy som mala herpes, ked som sa doslovo prezrala mliecnou coko. Nejem ju, herpesy nemavam. Mozno vynimocne, ked mam vnut horucku, stres. Ono, ak mas virus raz v tele, je tam navzdy...

oblecenieavecicky
13. jan 2022

@pupetko263 ja som pred rokmi mala nekonečne sa opakujúce herpesy. Ešte sa mi jeden nezahojil, už sa tvoril nový. Bola som z toho zúfalá. Pomohol mi až imunológ, nasadil isoprinosine a odvtedy som mala herpes možno 2x, aj to len malý. Už je to vyše 12 rokov.

engel76
14. jan 2022

@pupetko263 ja som kedysi dostala od lekara na predpis lieky telviran. Ale dobry je aj isoprinosine, resp. Grosprinosin.

monka105
14. jan 2022

@pupetko263 ja som užívala pravidelne herpesin a pomohlo. Treba riešiť imunitu.

pupetko263
autor
15. jan 2022

@engel76 užívam imunoglukan,lyzin a vitamín C

engel76
15. jan 2022

@pupetko263 telviran, isoprinosine a groprinosin su na herpeticke infekcie. imunoglukan je celkovo na imunitu. Ak nezaberie, treba riesit s doktorom ak nie obvodny, mne to vtedy predpisal kozny.

pupetko263
autor
15. jan 2022

@monka105 ako pravidelne

benshi
14. sep 2022

Ahojte,mňa by zaujímalo či niekto nemá skúsenosti s Herpes akut rescue?