Čo pomôže na napätie v hrudi?

lilia13
23. máj 2014

PORADTE MI PROSIM NIECO,STALE CITIM NA HRUDI NAPATIE,STAZENE DYCHANIE,AKOBY STRACH Z NIECOHO CO JE DOBRE NA UVOLNENIE DAKUJEM

rokkisu
23. máj 2014

vapnik a magnezium. ja mam taketo priznaky pri tetanii - je to o psychike.

anjelik2509
23. máj 2014

minule v dámskom klube vraveli, že keď má človek podobné problémy, vraj pomáha, keď si to dané miesto masíruje dlaňou aspoň pár minút....a vraj je dobrá aj aromoterapia, pomôže človeku sa rozdýchať...A možno to máš aj od chrbtice, stuhnuté svalstvo je narobiť peknú paseku....Objednať sa na masáž. Nech ti to skoro prejde 😉

latvia
24. máj 2014

napatie na hrudi a stazene dychanie ma byt najprv podrobene lekarskemu vysetreniu, az potom by sa malo liecit. lebo ak je to psychickeho razu, su na to lieky, rozne ine alternativne lieky, cvicenia a uprava zivotneho stylu. ak by to ale mal byt nabeh na astmu, alebo nieco s prieduskami, srdcom, tam treba nasadit hlavne lieky.

majkuska
24. máj 2014

To by zaujimalo aj mna. Momentalne mam trosku stresove obdobie, uz len myslienla na danu vec co ma caka mi sposobuje to napatie .Je to ako zacarovany kruh. Magnezko si davam jednu na vecer, treba zvysit alebo co robit.Momentalne som tehotna, tak by som sa chcela Ad vyhnut lebo to jedine v minulosti zabralo. Mame nedostatok serotoninu, ale ako na neho prirodne.