Ahojte,chcela by som poprosiť o radu/pomoc... Už dlhšie hľadám na internete niečo čo by mi pomohlo na jazvy po akné,samozrejme je tam toho naozaj veľa, rôzne produkty, rôzne ceny,no bola by som rada ak by som sa rozhodla pre niečo overené čo naozaj pomôže,preto ak má niekto podobnú skúsenosť a vedel by mi poradiť bola by som naozaj veľmi vďačna 🙏za každú odpoveď ďakujem ❤️
Chemicky peeling, laser. Hladaj lekarsku kozmetiku.
@nicooolet pokiaľ chceš okamžitý účinok, tak laser. Dobrý efekt ma aj naozaj kvalitná mezoterapia. Ide jar, slnko osobne by som radšej skúsila kozmetiku, a co nezvladne ta, dorobit laserom na jeseň. Za mňa takéto kombo.
Ráno: niod repigment
Vecer: niod cais + niod mmhc2
Niod cais + niod mmhc2 môžeš dat aj ráno po repigmente a večer zaradiť retinol s niacinamidom (je to super kombo), pripadne kyselinu ak si pleť pýta. Samozrejme hydratačný krém, spf a neopalovat sa.
@nicooolet je tu k tomu vela tem, staci si dat vyhladat. Zavisi od stupña/velkosti jazviciek, ale od kremov zazraky necakaj. Najucinnejsi je frakcny laser, ale ani ten pri tazsich stavoch nevymaze jazvy na 100%