Baby mate nejaký overený recept domáci alebo co ma čierne bodky na nose?
Mne pomohol zeleny il. Skusala som zlupovacie masky, taktiez aj tie nalepky na nos, rozne peelingy a pod a az zeleny il mi fakt pomohol.
Ja mam taku palicku so sluckou na vytlacanie tych bodiek. Kupis to v drogerke. Natiahnes nos a druhou rukou pritlas tu slucku a tahas. Pekne to povytlaca a nezanesies si tam spinu, nebude to to hnisat. To iste sa da urobit aj napr. S obaycajnym prstienkom, len ho vydezinfikuj predtym. No a pravidelne cistenie. Gel, tonizacna voda, potom nejaky lahky krem, obcas zlupovacia maska. Ja osobne pouzivam aj prirodny enzymaticky piling od havlika, tusim porcelanova babika sa to vola, tym prkne odstranis odumrete bunky. Obcas pouzijem zrnkovu kavu s cukrom, alebo kavoby piling od Marka.
Ja si robím domáci recept, ktorý som videla na internete 🙂 hneď uvidíš výsledok 🙂 akurát si ma svojím príspevkom naladila opäť si to pripraviť a už mi to pôsobí na pleti 🙂 zaberá to 🙂 https://prezenu.joj.sk/top-trendy/160257-najuci...
@aimee77 https://tiande.eu/~7EU9r to je rada master herb kľudne vám poradím ako na to
Ísť ku kozmeticke
@ajsha123 ja som nemala naparenú tvár, iba vyčistenú 🙂 a čistú pleť som si potrela bielkom a potom som na pleť dala servítku a tú servítku potrela zvyškom bielka 🙂 a potom to pekne stvrdlo a vyťahalo nečistoty, ostali na tej servítke...čiže bielok-servítka-bielok 🙂 a nechať pôsobiť cca pol hodinu 🙂 ale už aj skôr je to suché a tvrdé ako sádra 🙂
@zarka2020 jediné co realne pomoze ako prevencia je produkt s kyselinou salicylovou. Pozri blog smartbeauty.sk
Dermacol black magic ... Na nos aj na bradu si dávam ale na líca a čelo nie lebo to mám pocit že mi sťahuje aj kožu dole 😁 ale pomáha
@mirabelia ahoj vdaka za inspiraciu dnes to aj vyskusam 😉
@sparkling prosím ťa ako sa presne použiva ťa palička so sluckou na akné? Čítala som čo si písala ale akosi nerozumiem 🙂
@marcellka32 no. Ja to robim tak, ze nirmalne natiahnem nos alebo kozu a taham tu palicku a pritlacam tsk aby to nebolelo samozrejme. Akoze keby to nebolo nechutne, tak ti aj video natocim. 🤣 mne pomohlo vlastne to s tym prstienkom, co spominam vyssie, to ma este babka naucila. Proste tahas hrani tej tycinky alebo prstienka po pokozke. Trosku sily je treba do toho dat, no joe tak aby to bolelo. Samozrejme predtym plet normal vycistit a aj “naradie” vydezinfikovat.
@vikterinka aj the ordinary ma celkom dobre veci. Ono tieto produkty bezne pouzivaju aj v kozmetickych salonoch (nemam na mysli teraz konkretnu znacku, lebo kazdy salon ma svoje a ine) a pytaju za to neskutocne prachy a tvaria sa, ze ake speci veci maju. No ked sa tomu clovek povenuje zisti, ze bezne sa to da aj kupit, len to nie je tak propagovane tieto kyselinky. A v tych kremikoch a hovadinach v drogeriach su zas zanedbatelne koncentracie, tak to vela krat prd pomoze. Lepsie si objednat tie veci zvlast, vide to ako jedno kozmeticke osetrenie pleti a vydrzi ten produkt ovela dlhsie. Ja som volakedy platila u kozmeticky 50-70 eur mesacne a jak si sama tie veci objednavam, tak aj usetrim a efekt je ten isty. Lenze nie kazdy hned vie, co mu zrovna vyhovuje a co sa na co pouziva... ja mam plet taku istu ako ked som chodila na kozmetiku kazdy mesiac, len za menej penazi.
@77kacena ako sa volá tá maska?
Kyselina salicylová rozpúšťa obsah póru, zlupovacie, strhovacie masky toto reálne neriešia. Niekto má tak.otvorene póry že sa mu podarí niečo "vytiahnuť" ale to je viac náhoda ako pravidlo. Čistiaci gél na tvár ktorý salicylku obsahuje a netreba potom strhovacie masky. Problém je že vo väčšine prípadov takáto maska iba strhne ten "špinavý uzáver" póru. Ale nerieši podstatu. Takže to je také jalové riešenie.
@veronika_demekova https://tiande.eu/~7EU9r tu si ju viete pozrieť teraz dokonca v akcii ako darček k rade master herb proti akné, na FB som Katarína Gorasová Halászová viem ukázať aj výsledky
@zarka2020 aj zlupovacie masky z obchodu postačia tie čierne ale trik je v tom že musíš odmastiť pleť a nasledne nad parou postáť... to teplo ti rozšíri pory a potom naniesť masku... keď poriadne vyschce tak zlupes a umyješ... bez toho naparenia to nemá efekt pomaly...