DOBRY DEN CHCELA BY SOM SA OYPTAT CO NAJVIAC VAM POMOHLO OSOBE NA BOLEST ZUBOU UZIVAM AJ TABLETY ANALGON A NEPOMAHA MI NIC STRASNE TO BOLI POMOZTE MY NEJAKOO ☹
@luba28 DAKUJEM KLOKTAM S ALPOU TOU LESANOU A NEPOMAHA MY NIC 😢
@karmenkavivi tak este pohotovost .....
@karmenkavivi skus Valetol, mne to velmi pomohlo, su to silne tabletky
od nas lekaren je 15km
mne na zuby jedine valetol ... skus pobehat po susedoch alebo obvolat znamych... ci nemaju....
@karmenkavivi zubar 😅
@emma_932 ja viem ale bojim sa ho hehhe
zubar....tabletkou len oblbnes ale prolem so zubbami nevyriesis
@karmenkavivi tak sa treba prestať báť a rýchlo ho navštíviť,viem,čo je to strach zo zubára,povedala by som,že skôr panika zo zubára,ale toto už nie je žiadna sranda,vieš o tom,že zuby ťa môžu riadne ohroziť,nie len zuby ako také,ale celkovo tvoje telo?dokonca aj srdce?teraz nestraším,teraz len hovorím zistenia,takže šup-šup,ak treba,hodiť do seba poldecák,do peňaženky peniaze a utekať na najbližšiu pohotovosť.
@karmenkavivi chapem ta, tiez by som isla radsej rodit ako k zubarovi, ale... cim skor to mas za sebou tym lepsie 😉 nech ziju injekcie proti bolesti 😎
Hrebicek (korenie), dat si ho do ust a drzat medzi dasnom a licom pribl. v mieste kde to boli. Na to ze je to len prirodna vec prekvapivo ucinkuje prave na bolest zubov. Osobne vyskusane aj u inych ludi. Treba drzat v ustach dlho, min. hodinu, prip. nechat kludne aj cez noc v spanku - neprehltnete, nebojte, tiez som pochybovala, ale v poho. Ked uz je vycucany a vyluhovany v slinach, vyhodit a vymenit za novy....
(nenahradza lekarsku starostlivost, len vie ulavit)
@karmenkavivi niekde som počula, že rozžuvať klinčeky v ústach
odvar z klincekov aspon mne pomohol, zalejem par klincekov horucou vodou necham 15min vyluhovat, precedim a ked je to vlazne vyplachujem.
@karmenkavivi ahoj Monicm ma pravdu može ti to ohroziť aj srdce a to už je važne .... to nie lenže k zubarovi budes chodiť ale aj k inym lekarom ... mne kym som mala isť k zubarke pomohla alpa s klincekmi mam taku zarobenu do alpy som dala vyluhovať asi na desať dni dvadsať klinčekov a chvilu som nehala postať na zube a poviem to v momente bola bolesť preč...
@karmenkavivi viac ako zubára by som sa bála, že mi odhnijú zuby a dopadnem nejak tak ako tie na obrázkoch...
neviem keby som isla na pohotovost vitiahli by my zub?alebo by my dali nejaku injekciu? ☹ 😒
@karmenkavivi
Mísť k zubárovi. Na pohotovosť. Máte auto nie. A to čo zacalo bolieť z minúty na minútu?
@karmenkavivi inak tu na okoli je pohotovost len cez vikend,aj to len dobeda,možno v nejakom velkom meste je nonstop,radsej keby že chces ist na pohotovost teraz tak si zavolaj či vobec je,alebo rano.
@sono2 ano bolelo to pred 2tyzdnami a zase sa to opakuje boli ma stoho cele lico opuchlo my to a horim ☹ 😖 placem od bolesti ☹ co by my dali na pohotovosti keby som sla??
@karmenkavivi čo si v base ? Zváži čo treba po pripade dá vlošku. Ale keď to tak bolí , by som šla. Môžeš dostať morový zápal. A potom to bude kovbojka.
@sono2 mam 5mesacnu dcerku ktoru koojim a sunar nechce pit 😒 preto 😢
@karmenkavivi pane na nebi a ty čo chceš fakt vyzerať ako tie katastrofy? Si nevážiš svoj úsmev ?Čo si vtedy nešla ? Doktori sú teraz super sa už netreba báť. Ja sa vždy dám opichať. A povinné prehliadky teda prehliadky raz za šok rok. Ha!
@karmenkavivi daju ti inekciju neboj aj ja som tak bola a to som tehotna nepodcenuj to, a vytrhli mi zub, čiže sa ti ulaví
@karmenkavivi čo má s tým dojčenie? Tak trp.
@karmenkavivi ahoj šup k lekárovi ak máte pohotovosť aj teraz tak choď ak nie tak až ráno.....u mňa je best algifen alebo novalgin.....no pravdu povediac ešte ma nebolel až tak zub.....ak máš líce opuchnuté vieš z ktorého zuba to máš?......je tam kaz alebo už bol robený?........môžeš dávať studený obklad....
@karmenkavivi a to je akože super kojiť dieťa s infekciou v tele? 😕 asi mám medzery, no...
zisti si, kde je najblizsia pohotovost, mozes mat zapal okostnice, to uz nie je sranda. lekarovi povies, ze kojis, rozhodne, ktoru anestezu ti ma dat. nemôzes takto trpiet. zisti na webe pripadne, kde najdes pomoc rano, lebo s tymto vydrzat do pondelka sa asi neda. je to pre teba poucenie, nenechavat si bolavy zub na vikend.
@karmenkavivi mne panadol ultra a kloktanie s alpou,alebo nejakym alkoholom,....