Dobrý deň, Ahojte…
Chcela by som sa spýtať čo by ste mi poradili na boľavý zub. Áno viem mala by som ísť ku zubárke ale mám z nej panický strach. Určite tam pôjdem, ale ak by sa tu našli nejaké rady bola by som veľmi rada. Chcela by som vedieť čo pomôže na zmiernenie bolesti. ☺️
@zuzanasossiova skús sa v lekárni opýtať či nemajú tablety Bonne Santé a pýtaj si tie s klinčekom obsahuje to tie silice je to príjemnejšie ako hrýzť klinček malo by ti to zmierniť bolesť navyše sú sladené len xylitolom nie sú potravou pre ústne baktérie chutia výborne alebo prípadne si priložiť ľadový obklad alebo niečo studené na tú stranu kde ťa to bolí
sú aj flector tabletky bez lekárskeho predpisu. keď si dáš dve naraz to máš ako jeden sáčok. keď som išla ja od zubárky tak mi povedala tak nech si to kúpim že si mám dať dve naraz. aj v lekárni mi to lekárnička potvrdila. a poznám ľudí ktorí si dávajú cesnak do ucha, že to vytiahne bolesť .
@puertorico ďakujem 💗
Okamzite k zubarovi. Ja som mala jeden den bolesti, druhy som rano isla a zub uz dva mes liecime. Len tak tak ho zachranili. Nevahaj, treba rtg zubov spravit spravit co treba. Urcite s injekciami nebudes nic citit. Takze nemaj strach. Ak neveris tej zubarke, Tak chod inde .
Klinček - cmúľať alebo vývar a vypláchnuť si ústa.
Mätový čaj alebo vypláchnutie pusy himalájskou soľou rozpusteniu v teplej vode.