Ahojte, prosím vás, pomáha niečo proti chrapaniu? Tie spreje z reklamy alebo dačo také. Lebo prisahám, že raz mužovi v noci v podvedomí ublizim 🤣 ďakujem
Žiaľ nič, s partnerom sme toho vyskúšali par vecí a nič. Teda okrem OP ale on má aj chochp
nic, mame v rodine, ani lieky, ani strojcek, zmena postele, vankúšov, bylinky, boli v spankovom labaku, priehradku v nose ma v poriadku.....
nic. maju dve spalne
Hluchota u toho, čo nechrápe alebo oddelené spálne. Manžela milujem, ale spánok je veľmi dôležitý. Ja by som určite odsťahovala seba alebo manžela. Našťastie, môj muž spí ako bábatko.
Nic, vekom sa to este zhorsuje. V poslednej dobe muz spi v spalni tak 2x do tyzdna, inak je v pracovni. Inak sa proste neda, bud by som ho prizabila ja alebo on mna, ze donho stale drgam.
Môj chrápe menej, keď si natrie jeden esenciálnych olej na nohy ale teda mne, žiaľ, smrdí, čiže radšej často strpím to chrápanie ako ten smrad (sranda je, že jemu veľmi vonia a mne brutálne smrdí) 🥴
ked je clovek pribraty vtedy je tento problem, ale aj ked vo vacsej miere je nauceny vseobecne dychat ustami, treba sa naucit nosom a nebudu problemy 🙂
oddelené spálne
@sanssa tak to vôbec nie je pravda, môj muž bol chudý, skôr vyzerá podvýživený a chrápe ako .....a to už roky. Nič nepomohlo
Operácia nosnej priehradky, alebo ak má kilá naviac, tak schudnúť.