Čo pomáha pri zápale pľúc?

vilki
29. dec 2016

Ahojte, od vcera lezim doma so zapalom pluc, dostala som atb a nieco na vykasliavanie. Chcem sa opytat co este pomaha? Nejake caje, zabal? Tazko sa mi dycha. Svokra hovorila ze bravcovu mast na hrudnik... mate nejake skusenosti? Dakujem.

timea7
29. dec 2016

@vilki ak máš niečo na vykašliavanie, tak máš zrejme mokrý zápal pľúc, lebo existuje aj suchý, kde vykašliavať nemáš čo. S tou masťou to poznám tiež, ale kačacou, na nahriatu handričku a na pľúca, ale pri zápale asi treba len vyčkať, kým antibiotiká zaberú. Skoré vyliečenie prajem,

lily14
29. dec 2016

@vilki ako ti to zistili??bola si na rongen?ale si mala crp??ja kaslem uz dlho mna len popocuva a ze virus...no neviem

vilki
autor
29. dec 2016

@lily14 z rtg a z krvi

vilki
autor
29. dec 2016

@timea7 dakujem, pijem lipovy caj a dufam ze zajtra bude lepsie

map0007
29. dec 2016

@vilki ahojky,nam pomaha borsudza mast,dam na vlozku do mikrovlnky a prilozim na noc na hrudnik,moze sa aj na chrbat.Sused mi minule radil,že aj ryza je velmi dobra.Dat ju do vankuša maleho,zohriat v mikrovlnke a prilozit na hrud.A cibulovy sirup.Cibulu s medom alebo cukrom nechat odstat a potom tu stavu pit 3 krat denne,alebo si potom mozte zaliat a bude cibulovy caj,to rozpušta hlieny.Skire uzdravenie.

ixayxa
29. dec 2016

borsučia masť= jazvečia masť😉. čaj z pľuzgierky islandskej je tiež dobrý.