Čo pomáha pri vracaní?

dzudka
17. sep 2013

Ahojte od dnes doobedia mi je neskutocne zle,od poobedia vraciam,zimnica,aj na wc som bola,aj teplota ide hore.
Poradte co na zaludok :'( ked sa z postele postavim,sadnem hned ma napina vracanie a toci hlava na odpadnutie :'(
Este kojim,maly mal 18 mes teraz,hlavne v noci kojim,idu mu ocne zuby:-/,dakujem.

actimela
17. sep 2013

original coca cola ,alebo kofola popijat po duskoch,a jest slane tycinky 🙂

mrkvicka12345
17. sep 2013

pripadne este varene/pecene zemiaky neposolene....suchy chlieb...
a hlavne vela vela pi....lebo ta teplota ide z toho hore...bacha na to, lebo inak pridu infuzky na zavodnenie...a to by si asi nechcela..
drzim palceky..

rebeca02
17. sep 2013

ahoj,alebo vyskúšaj kvasinkové tabletky,dostaneš v lekárni.

xenicka13
17. sep 2013

budissku so sirupom, jest netreba nic, keby aj to islo von, tak 1/2 dithiadenu roztlacit, zmiesat na lyzicke s praskovym cukrom a kvapkou vody, toto opakovat po hodine, ukludni to zaludok

fokuska
17. sep 2013

hlavne sa neodvodnit...
v lekarni je volnopredajny Kulisek - rozmiesas vo vode a je to ako infuzia, ale pije sa to po malych duskoch - doplnas tym mineraly
tak isto mineralky - vysokomineralizovane

na zastavenie zvracania a napinania Torecan - ten je uz ale asi na predpis, alebo ak si zavolas vyjadzovu pohotovost, tak ti ho pichnu

ak ta napina aj z jedla, radsej nejedz, ak aj vzdy ked sa napijes, pripadne to hned ide z teba von, tak radsej si zavolaj na pohotovost (neviem odkial si), maju aj lekarov, ktori robia vyjazdy, nech ti pichnu Torecan a daju infuzie, nech sa poc as noci neodvodnis uplne

jumama
17. sep 2013

Mojmu muzovi tiez pomaha coca-cola. Inokedy ju nepijemé ale ak mu je zle, tak toto jedine. Skusali sme aj smectu aj svedske horke, ale to nezabralo. Dva razy toto leto mal upal a vzdy zabrala coca-cola.

dzudka
autor
17. sep 2013

Dik baby a este otazka maleho zo spalne asi stahujem prec a asi aj kojenie pomaly konci hm ,,,,?
Mna napina uz len zdvihnem hlavu z postele z leza
:'(

@jumama
@fokuska
@xenicka13
@rebeca02
@mrkvicka12345
@actimela

lilke
17. sep 2013

aj na pohotovosti odporucaju coca colu, ale musi byt vybublinkovana. po lyzickach. jedna lyzicka, zo 3-5 min. pauza, potom 2 lyzicky, 3. nie vela naraz, lebo vyvratis ihned. obcas prestriedat s ciernym cajom, tiez len po lyzickach alebo duskoch, aby si nebola dehydrovana. a nejedz teraz nic, lebo si iba viac rozdrazdis zaludok.
je aj jeden liek na upokojenie zaludka, costi, ale to sa dava hned v zaciatkoch vracania, potom uz nezaberie.

egyptanka
17. sep 2013

@dzudka nie kojít dalej, v mlieko dostane latky potrebne na to, aby virozu nedostal aj on. Pokial je matka alebo dieta chore nema sa odstavovat.

cerez
17. sep 2013

colu piť po lyžičkách, slané tyčinky, odskúšané a na hnačku tiež odskúšané a sú perfektné tablety IMODIUM, zaberá veľmi rýchlo + po odznení problémov probiotiká čo najdlhšie
Želám ti rýchle uzdravenie!

jumama
17. sep 2013

A inak ak to nema nejaku konkretnu pricinu (prejedenié zjedenie niecoho pokazeneho a pod.) ja by som radsej i tu pohotovost volala.

dzudka
autor
17. sep 2013

@jumama uz je to kus lepsie mala som par glgov coli a tri tycinky najhorsie mi je ked sa postavim boli ma brucho,velmi a je mi na odpadnutie
Inak neni to z prejedenia :'( je to asi viroza ja vela nejem 😉tak primerane

jumama
17. sep 2013

Tak polezkat a nech to skoro pominie🙂

taaja
17. sep 2013

Nam na pohotovosti raz dali 'kinedril' klasicky co sa dava aj pri nevolnosti pri cestovani,a pomohlo🙂

shibaba
17. sep 2013

@dzudka Ahoj 🙂 , evidentne máš črevnú chrípku, resp. virózu, počula som, že je práve " v kurze". HYLAC FORTE- kvapky s črevnými eubiotikami / klas.baktérie/ ti jednoznačne pomôžu. Môžu sa užívať aj v tehotenstve a pri dojčení. Mám to rokmi overené, na sebe, deťoch a blízkych. Chuťovo je to dosť kyslé, asi ako citrón, ale perfektný účinok. Ja si dávam na začiatku 3x45kvapiek, ale presné dávkovanie je samozrejme na letáku v lekárni. Už po prvom užití ti začne poriadne "grúliť" v bruchu, ale to je len dobre. Dieta je samozrejmosťou a do troch dní si ok. Prajem skoré uzdravenie 😉 😉 😉

cerez
9. dec 2016

pri žalúdočných problémoch sa mi osvedčil aj zázvorový čaj po veľmi malých dúškoch
ja ho v podstate pijem každý deň a veru dobré dva roky ma črevná viróza obišla aj napriek tomu, že všade okolo mňa vystrája nielen v práci, ale aj doma
súhlasím s hylac forte..tieto kvapky doma nesmú chýbať a zaužívala som ich užitie po každej návšteve verejných bazénov - hneď po príchode domov šup jedna lyžica

marikap18
16. máj 2018

Syn mal v pondelok zaludocnu virozu, cely den vracal aj noc predtym. Vcera a uz dnes nevracia, ale stale este nechce nejako jest a neviem, co by mohol. Neviete mi poradit, ake dietne jedlo by som mu mala uvarit? Nic ma nenapada.