Čo pomáha pri psoriáze?

8. mar 2022

máte odskúšané nejaké spreje alebo krémy? za normálnu cenu? pre mňa bol super skincap a teraz ho stiahli z predaja

leuska1991
8. mar 2022

Ahoj,ja sice neviem ale moja mamina ma psoriazu,opytam sa jej a dam vediet😉

adriannasvk
8. mar 2022

Skus este cutishelp alebo od canaderm napr....ked kazdemu pomaha nieco ine....aj aloe vera sprej je super, moja teta s tym bojuje roky a je to take vselijakezraz jedno,raz druhe..este si celkom chvali telove mlieko s ureou myslim,hladaj kde je najvyssi obsah....skin cap sa ma vratit na trh vraj koncom mesiaca v trosku inom zlozeni....tiez cakam nan,ze aky bude...pouzivame aj my doma pri akutnych problemoch

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adriannasvk
8. mar 2022

@mb2021 s tym treba opatrne,moju tetu biologicka liecba takmer pripravila o zivot,ma trvale nasledky a velmi zly zdravotny stav

autor
8. mar 2022

@leuska1991 dakujem 🙂

autor
8. mar 2022

@adriannasvk fakt? ..ja som sa bála že už ho nebudú vôbec predávať...tak som zvedavá či bude tiež tak dobrý ....a dakujem pozriem teda to ostatné zatial 🙂

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marseillefan
8. mar 2022

Prečo stiahli skincap? Viete niekto?

paciko9
8. mar 2022

Moja známa používa výrobky z kozieho mlieka a veľmi jej pomahaju

lesana25
9. mar 2022

Ono to aj záleží od toho, aku formu a v akom výskyte ju máš. Najlepšie ak ti liečbu nastaví lekár, určite vieš že he to autoimunitne ochorenie ktoré treba liečiť zvnútra, nakoľko všetky tie maste len zmierňujú kožné prejavy. Na umývanie je super Lactovit, také bielo červené balenie a kúpiš ho normálne v drogérii.
Na začiatok určite treba upraviť jedálniček, sú jedla po ktorých je ten prejav výrazne zhoršený. Potom zistiť ci nemáš nejaké zápaly v tele (orl, gynekológia, zuby), vraj pomáha aj vybrať mandle.

adriannasvk
9. mar 2022

Tak vcera pisali baby viac x na MK tak dufam,ze maju pravdu😅

adriannasvk
9. mar 2022

@mb2021 🤦‍♀️boze moj to co za debilna odpoved....netvrdim,ze nemas pravdu,ja som len podotkla,ze to moze mat velmi neziaduce ucinky a preto si to treba dobre premysliet.....to snad mozem...

mmaria22
9. mar 2022

Biologická liečba,ak chces napis ip, odpoviem.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
9. mar 2022

@lubka261 ja som zas našla mediderm značku tak premýšlam že to by som vyskúšala

bamblbi
20. apr 2024

Diéta diéta a no stres....to jediné a na trvalo zabraňuje nástupu a príznakom....lieky iba tlmia nelieči zvnútra...ja už kortykoidy nikdy viac!!!! Dá sa to stravou, pohybom a hl u mňa je spúšťačom hlavne stresove obdobie.....