Ahojte neviem už ako ďalej mam anemiu už asi 3 mesiace už mám 3 deň menštruáciu ale to je veľmi silné lebo nemám ju pravidelne q ak príde tak v plnom prude🙈
Prosím vás co pomáha na anemiu ak lieky nepomáhajú? Je mi znich veľmi zle
A môže ma prosím vás aj sem tam pichať pri srdci stoho unava bolest hlavy to všetko viem ale to srdce bojím sa
@h2 jasne ten mi dal lieky a je mi znich veľmi zle a vymeniť ich nechce
Aké máš železo?ja som brala sorbifer z toho som mávala tazobu na žalúdku teraz mám Maltofer k tomu ber aj kyselinu listovú a céčko
A nepomôže nič, keď máš silný menzes stravou to nedozenies.Aj ste hľadali príčinu silného krvácania?ešte si môžeš kúpiť melasu v bio obchode a za lyžičku denne.pocas menzesu ascorutin a céčko tisícku ascorutin je bez predpisu
No a anemia skôr únava, nevykonnost všetky orgány trpia nedostatkom železa
Pri srdci ta picha skôr od chrbtice
Nemôže ta nútiť brať železo, keď ti je zle je veľa druhov zeleza
Strava bohatá na železo
maliny, čučoriedky, tmavé mäso, pečeň, špenát, brokolica, šalát,pór, cvikla, biela fazuľa, šošovica, kvalitná horká čokoláda, ražné výrobky
melasa
Skus Narosan cucoriedkovy od Justu, ma dobre vysledky
Zihlavovy čaj
Vitamín C pre lepšie vstrebávanie železa
Melasa ma strasne vela zeleza, mozes nou sladit. A susene hrozienka
@julish ďakujem určite vyskúšam
@patka06 ďakujem len neviem ci môžem všetko užívať ak beriem liek sertralin
@beatrice1111 určite vyskúšam zajtra si ho pôjdem kúpiť už nevládzem stoho
@luccija na núti ale neberiem ich dosť sa cítim na figu ešte keď ich beriem je to ešte horšie
Skus globifer je sice drahy ale super, tiez mavam silny menzes niekedy az tak ze mi klesne zelezo a toto ma vzdy zachrani
Ja som si začala kupovať túto šťavu z čiernych ríbezlí. https://www.mojadm.sk/dmbio-stava-z-ciernych-ri...
Ale jasné, že ti niekto môže pomôcť. Lekár.